Ingezonden persbericht


Boer & Croon selecteert WerkPlek 2.0(TM) van Inter Access en Vodafone Gecombineerd aanbod biedt flexibiliteit en ondersteunt Het Nieuwe Werken

Hilversum / Amsterdam, 6 juni 2011 - Inter Access en Vodafone hebben op 31 mei een meerjarige outsourcingsovereenkomst gesloten met Boer & Croon. Centraal in deze overeenkomst staat WerkPlek 2.0, een toekomstvaste informatie- en communicatieoplossing voor ondernemingen, waarbij het mobiel werken en data-uitwisseling tussen medewerkers op verschillende locaties worden geoptimaliseerd.

Inter Access en Vodafone bieden Boer & Croon met WerkPlek 2.0 een op de cloud gebaseerde werkplekoplossing die inspeelt op de eisen van de organisatie om Het Nieuwe Werken te ondersteunen. Binnen de samenwerking levert Vodafone de noodzakelijke vaste- en mobiele-communicatiediensten waarmee mobiel werken en data-uitwisseling tussen medewerkers op verschillende locaties mogelijk zijn. Inter Access zorgt voor de beschikbaarstelling en het beheer van de applicaties en de achterliggende cloud-infrastructuur.

Met WerkPlek 2.0 hebben de medewerkers van Boer & Croon op elk moment en vanaf elke plek met een pc, laptop, smartphone of tablet toegang tot bedrijfsinformatie en applicaties. Inter Access stelt de data en applicaties beschikbaar vanuit een datacenteromgeving die voldoet aan de strengste regels met betrekking tot informatiebeveiliging. WerkPlek 2.0 is zo opgebouwd, dat de bedrijfsspecifieke applicaties van Boer & Croon naadloos kunnen integreren in deze omgeving.

"Wij zijn enorm enthousiast dat Boer & Croon heeft gekozen voor WerkPlek 2.0", zegt Hans den Hartog, algemeen directeur van Inter Access. "Dit gezamenlijke aanbod van Vodafone en Inter Access leent zich bij uitstek voor elke organisatie waar medewerkers vaak op verschillende plaatsen werkzaam zijn en samenwerking een belangrijke rol speelt. Met WerkPlek 2.0 zijn zij overal en altijd verzekerd van directe toegang tot bedrijfsinformatie. Dat vergroot de efficiëntie en effectiviteit van hun activiteiten."

"Met WerkPlek 2.0 bieden we een veilig en betrouwbaar communicatieplatform. Daarnaast hebben klanten één aanspreekpunt voor al hun vragen over toegang tot bedrijfsinformatie en communicatiemiddelen. Dit past binnen onze doelstelling om onze klanten een totale communicatieoplossing te bieden, waarmee zij plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken", zegt Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland. "Wij kijken ernaar uit om Boer & Croon te ondersteunen in zijn streven om medewerkers innovatieve middelen te bieden om beter en prettiger te werken."

###

Foto v.l.n.r.: Arno Duijndam, Boer & Croon, Roel Kusters, Inter Access, Jos Zandhuis, Boer & Croon, Hans den Hartog, Inter Access, Eliane Koelmans, Boer & Croon, Chris Liebregts, Inter Access, Koen Wezenberg, Vodafone Over Boer & Croon
Boer & Croon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consulting, corporate finance en management. De unieke combinatie van deze activiteiten stelt ons in staat strategische vraagstukken van klanten te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen. Van inspiratie tot realisatie. Wij combineren als geen ander toonaangevende denk- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee we snel een vernieuwende weg kunnen inslaan naar duurzaam betere prestaties. De groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers. www.boercroon.nl Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone Nederland is het tweede mobiele-telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim vijf miljoen klanten per 31 maart 2011. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in Son en Zaltbommel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet 's werelds meest vooraanstaande internationale mobiele-telecommunicatiegroep met circa 371 miljoen klanten per 31 maart 2011. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan dertig landen verspreid over vijf continenten en circa veertig partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com.

Over Inter Access
Met circa vijfhonderd medewerkers in vaste dienst en tweehonderd externe professionals in Nederland en België is Inter Access al meer dan dertig jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote organisaties in de publieke sector, de zorgsector, financiële dienstverlening en kennisintensieve organisaties. Inter Access biedt deze organisaties een totaalaanbod voor ontwerp, realisatie en beheer van hun applicaties en infrastructuur op basis van de nieuwe architectuurprincipes waarin flexibiliteit vooropstaat. Zie ook www.interaccess.nl.