Krummi is IJslandse nieuwkomer in webwinkel woonaccessoires


HOOFDDORP, 20110606 -- Webwinkel Accessorize your Home uit Hoofddorp is op het gebied van exclusieve woonaccessoires ronduit verrassend te noemen. Eigenaresse Sandra Meier durft het telkens aan gedurfde en nieuwe creaties uit voornamelijk Scandinavië op de Nederlandse markt te zetten. Het nieuwe pronkstuk uit haar collectie is de IJslandse Krummi (betekenis: raaf). De Krummi is een stijlvolle toevoeging op het bestaande assortiment, dat deels uit Fair Trade-artikelen bestaat. Meer informatie over de webshop en afbeeldingen van de Krummi zijn terug te vinden via de link www.accessorizeyourhome.nl.

De Krummi is een product van Ingibjörg Hanna Bjarnadóttir, grafisch ontwerpster van de Kunstacademie in IJsland. Zij ontwierp de raaf die in de kleuren zwart of wit verkrijgbaar is. Deze raaf kan enerzijds worden gebruikt als kledinghanger, anderzijds kan het als mobiel object een decoratieve functie hebben. De Krummi, een echte eyecatcher, is vervaardigd van multiplex en zorgt in de huiskamer, hal of slaapkamer voor een mooi en opvallend silhouet. Het artikel is eenvoudig te bevestigen via een haak aan de muur of middels een staaldraad hangend aan het plafond. De Krummi is vanaf heden te bestellen en is uit voorraad leverbaar.

Sandra Meier, die zeer content is met de Krummi in haar assortiment, blikt kort terug op het 1-jarig bestaan van haar webwinkel Accessorize your Home: ”Het leuke is dat je in een jaar tijd telkens weer artikelen ziet die daadwerkelijk een toevoeging zijn op het bestaande assortiment. Ook nu weer. De Krummi is een unieke creatie uit IJsland en geeft je het idee dat je iets aparts in huis hebt. Het geeft je een kick een mooi artikel in je collectie te hebben dat in Nederland nauwelijks verkrijgbaar is. Voor de Krummi is Accessorize your Home het eerste verkooppunt in Nederland. En niet alleen ik ben er blij mee, gezien de vraag naar dit soort artikelen zijn ook de klanten er blij mee.”

Na het 1-jarig bestaan van de onderneming Accessorize your Home kan men stellen dat betreffende webshop zeker geen eendagsvlieg is. De webshop heeft een professionele uitstraling en met de vaak verrassende artikelen uit het buitenland mag het assortiment minimaal als interessant beschouwd worden. Een groot deel van het assortiment komt uit Scandinavië en Nederland. Het andere deel, de Fair Trade-artikelen, zijn afkomstig uit Thailand, Bolivia en Vietnam. Naast de commerciële gedachte heeft eigenaresse Sandra Meier ook het ideële en nobele aspect niet uit het oog verloren.