Ingezonden persbericht


Persbericht 24 mei 2011

Ondernemers opgelet: Stippel je route uit naar Silicon Valley

Vele ondernemers dromen ervan zich te vestigen tussen duizenden ondernemers in het technische en innovatieve hart van de Verenigde Staten, de Silicon Valley. EFactor, zelf gelokaliseerd in San Francisco, organiseert 6 juni 2011 een roundtable in Amsterdam met Peter Laanen.

Facebook, LinkedIn, Apple, Microsoft, Google, Twitter, Oracle, alle bekende ondernemingen zijn in het episch centrum van ondernemerschap gevestigd! De Silicon Valley barst van ondernemers die zonder na te denken hun baan opzeggen en er met 120% voor gaan. Ga je lunchen, hoor je naast je ondernemers praten over hun idee. In de bus begint de een met de ander te praten en worden business cards uitgedeeld. Ondernemerschap bruist in deze regio!

Unieke kans
EFactor, 's werelds grootste sociale community voor ondernemers, organiseert speciaal voor Nederlandse ondernemers een roundtable met Peter Laanen, International Trade Director bij Netherlands Business Support Office. Peter richt zich op de vraag: 'Hoe start ik een bedrijf of breid ik deze uit in San Francisco?'. Om hier zoveel mogelijk uit te halen geeft Peter antwoord op al uw vragen en kijkt waar de kansen liggen voor uw onderneming.

Social community voor ondernemers
EFactor is met 1 miljoen leden 's werelds grootste social community voor ondernemers. Het bedrijf helpt ondernemers bij het starten of groeien van hun onderneming door middel van het aanbieden van on- en offline hulpmiddelen. Het doel van EFactor is om via een online platform offline contact tussen ondernemers onderling en ondernemers en investeerders te stimuleren.

EFactor ontvangt ondernemers graag bij deze roundtable 6 Juni a.s. te Amsterdam en ziet u graag uw netwerk vergroten en informatie opdoen over de Silicon Valley.

www.efactor.com/valley


---