Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 31-05-2011

Televisie
OP ZOEK NAAR GELUK
Uitzending maandag 6 juni
Nederland 1 - 22.10 uur

'JAN DES BOUVRIE NIET VERLIEFD OP MONIQUE'

In de aflevering van maandag 6 juni van OP ZOEK NAAR GELUK zien we Jan en Monique des Bouvrie tijdens hun zoektocht op Bali. De familie Des Bouvrie heeft roerige tijden achter de rug. Monique en Jan zijn allebei erg ziek geweest. Hoe kijken zij terug op die periode en wat doet dat met je relatie? Zo bekent Jan, voorafgaand aan zijn vertrek naar Bali, nooit verliefd te zijn geweest op Monique. En wat voor invloed heeft de hele FIOD affaire op Jan gehad? Is geld en macht zaligmakend?

Afgelopen maandag zagen ruim een miljoen kijkers hoe Bastiaan en Tooske Ragas samen op zoek gingen naar geluk op Bali.

De zesdelige reeks OP ZOEK NAAR GELUK die de TROS uitzendt, is geïnspireerd op de bestseller 'Eten, Bidden, Beminnen' van Elizabeth Gilbert. Bekende Nederlandse koppels reizen naar Bali waar ze op zoek gaan naar dat wat hen gelukkig maakt. Hoe kijken ze terug op het leven wat ze tot dan hebben geleid? Hebben ze ergens spijt van? Hoe kijken ze naar hun partner? Alle BN'ers brengen een bezoek aan een goeroe die antwoord probeert te geven op hun levensvragen. Dit levert mooie, grappige maar vooral emotionele tv-momenten op.

De bekende Nederlandse koppels in de komende afleveringen zijn: Danny en Jenny de Munk (aflevering 4, uitzending 13 juni) Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo (aflevering 5, uitzending 20 juni) Edwin en Anouk Smulders (aflevering 6, uitzending 27 juni)

Internetadres www.tros.nl/opzoeknaargeluk