Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - MELKWEG AMSTERDAM

WU-TANG CLAN KOMT MET THE REBIRTH TOUR 2011 NAAR DE MELKWEG

Op vrijdag 6 juni komt Wu-Tang Clan naar de Amsterdamse Melkweg. De Amerikaanse hiphopsupergroep is weer helemaal terug en komt naar Amsterdam met 'The Rebirth Tour 2011'. Op 6 juni aanstaande zal de groep compleet met de clanleden RZA, GZA, Ghostface, Method Man, U-God, Raekwon en Masta Killa op het podium te zien zijn. In Nederland scoorde Wu-Tang Clan hits met de nummers 'Gravel Pit' en 'Say What You Want (All Day, Every Day)'. De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 16 april.

Sinds de Wu-Tang Clan in 1993 met het debuutalbum 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' hiphopgeschiedenis schreef, staat de supergroep van RZA en zijn discipelen alweer 15 jaar aan de absolute top. De plaat wordt algemeen beschouwd als één van de beste hiphopalbums ooit, waarbij de unieke sound van laidback flows in combinatie met RZA's zware, onheilspellende beats en soulsamples een herkenbare blueprint voor jaren '90 hardcore hiphop creëerde.

Met leden als Method Man, de in 2004 overleden Ol' Dirty Bastard, Raekwon en Ghostface Killah bleek de groep hiphopsterren in spé te herbergen. Het op 6 juni geplande optreden maakt deel uit van de Rebirth Tour 2011.

Maandag 6 juni, Melkweg Amsterdam
WU TANG CLAN
Deur open 19.30 uur / aanvang 20.30 uur.
Tickets à ¤ 38,00 + lidm. (excl. servicekosten) zijn vanaf zaterdag 16 april verkrijgbaar via www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

------------------------------------------------