Vrije Universiteit Amsterdam

Persbericht

mei 2011


Datum: maandag | 6 juni 2011

Hart voor de zaak

De werknemer van de toekomst is ondernemer
Een nieuwe generatie bestormt de arbeidsmarkt. En zoekt vrijheid, betekenis en perspectief in haar werk. Zijn deze young professionals wat het bedrijfsleven nodig heeft? Het aantal zelfstandigen neemt toe, omdat ondernemerschap aanlokkelijk is en bedrijven vaak kiezen voor flexibiliteit. Is iedereen in de toekomst ondernemer?

Seniors en young professionals
Journalist Jeroen Smit duikt met een aantal gasten in de werktoekomst van de huidige generatie twintigers en dertigers. Gasten o.a. Salem Samhoud (ondernemer &Samhoud), Karen Daleboudt (MD Manager bij Yacht), Ewald Smits ( hoofdredacteur Sprout) en young professionals.

Win deelname aan Jaarlijks Ondernemersdiner Zuidas! Elke tiende aanmelder krijgt een uitnodiging voor een besloten diner op 22 juni met senior managers en professionals werkzaam op de Zuidas. Grijp je kans om je netwerk te vergroten met vertegenwoordigers van o.a. ING, Yacht, gemeente Amsterdam, Ymere, VU en VUmc. Met aansluitend een voorstelling van het Holland Festival: Before I sleep van Tristan Sharps.

Voor aanmelden ga naar vuconnected.nl.

In samenwerking met Amsterdam Bright College en Sprout.

Waar en wanneer?


Datum: maandag 6 juni 2011

Tijd: 17.00 uur


Plaats: Amsterdam | Amsterdam Bright City | Claude Debussylaan 2-8

Toegang: ¤ 10 | Leden enn studenten gratis