Persbericht

Tinga haalt grootste deurenorder uit geschiedenis binnen

Winsum, 6 juni 2011 - Tinga, producent van houten deuren en ramen en volledige dochter van Doorwin BV, heeft de grootste order uit haar geschiedenis binnengehaald. Het bedrijf gaat 2800 buitendeuren leveren voor een recreatiepark in aanbouw in Giethoorn. Tinga is gekozen vanwege de flexibele oplossingen die het bedrijf onder andere biedt voor deuren met een ongebruikelijke afmeting.

Na vorig jaar de grootste order uit haar geschiedenis tot dan toe te hebben binnengehaald, heeft Tinga deze prestatie nu overtroffen. In opdracht van bouwcombinatie Van Dijk / OCB 1 V.O.F. levert Tinga 2800 buitendeuren, uiteenlopend van voordeuren tot terrasdeuren. De eerste uitlevering vindt plaats voor de bouwvak, terwijl het hele project meerdere jaren in beslag zal nemen.

De deuren voor het recreatiepark zijn breder dan gebruikelijk is in nieuwbouwwoningen en kunnen daardoor niet bij iedere deurenfabrikant door de spuitstraat. Daarnaast heeft bouwcombinatie Van Dijk / OCB 1 V.O.F. gekozenvoor Tinga vanwege de goede reputatie die het bedrijf in de branche heeft als het komt op het nakomen van afspraken.

"We zijn erg verheugd met deze order. Niet alleen is het de grootste in onze 75-jarige geschiedenis, het laat ook zien dat er veel vertrouwen is in de bouwbranche in onze producten, service en capaciteiten", stelt Conré Oostrom, directeur deurendivisie bij Doorwin. "Door de diversiteit in te leveren deuren kunnen we laten zien wat we waard zijn."