Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Aanrijding tussen twee auto's | |
Een 51-jarige vrouw uit Ede is op zondag 5 juni voor controle overgebracht naar het ziekenhuis nadat zij betrokken was geraakt bij een aanrijding tussen twee auto's op de Laan van Spitsbergen in Apeldoorn.


Een 49-jarige bestuurder uit Apeldoorn reed omstreeks 12.00 uur over de Laan van Spitsbergen in Apeldoorn. Toen hij linksaf sloeg om de Pieter de Hoochlaan op te rijden schatte hij vermoedelijk de snelheid van een tegemoetkomende auto verkeerd in. Er ontstond hierdoor een aanrijding tussen de twee auto's. Beide bestuurders van de auto's bleven ongedeerd. De 51-jarige vrouw uit Ede die als bijrijder in de tegemoetkomende auto zat werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.


2011076720

|     |Apeldoorn - Auto-inbraak                                  |

Op zondagmiddag 5 juni is er een auto-inbraak gepleegd in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats van een begraafplaats aan de Koningsweg in Beekbergen. Een vermoedelijke dader is weggerend en in een auto weggereden. De politie is op zoek naar getuigen.


De auto-inbraak vond rond 13.15 uur plaats. Een getuige zag direct na de inbraak een man wegrennen bij de betrokken auto. De man is in een grijze Renault gestapt waarvan het kenteken mogelijk begint met PN. Hoeveel personen er in de auto zaten is onbekend. Deze auto is met hoge snelheid weggereden in de richting van de Arnhemseweg. Bij de auto-inbraak is onder meer een navigatiesysteem weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de auto-inbraak of die de auto herkennen die na de inbraak met hoge snelheid is weggereden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8444.


2011076746


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --