Datingsite single360check: laat anderen je profiel opstellen


BREDA, 20110606 -- Profielen op datingsites zijn vaak misleidend. De oplossing hiervoor is sinds kort online: www.single360check.nl. Deze site werkt anders dan alle andere datingsites: het profiel van de single wordt namelijk niet door de single zelf gemaakt, maar door zijn omgeving. Hierdoor is zelfoverschatting verleden tijd en ontstaat er een veel realistischer beeld van de single.

Daarnaast biedt www.single360check.nl nog meer unieke mogelijkheden. Zo kan het profiel van een single ook worden weergegeven in de 20 pagina’s tellende 360 graden rapportage. Alle antwoorden, testuitslagen en foto’s worden op overzichtelijke wijze vastgelegd in een PDF-bestand, dat direct vanaf de site kan worden gedownload.

Ook is het mogelijk om voor iemand anders een profiel aan te maken. Zo kan een single die zelf een beetje terughoudend is, net dat extra duwtje in de rug worden gegeven. Voor bedrijven is het bovendien mogelijk op www.single360check.nl een community aan te laten maken. Hierbij valt te denken aan reisorganisaties, festivals of bijvoorbeeld fanclubs. De vrijgezelle leden van deze communities kunnen elkaar dan heel gemakkelijk vinden en meteen zien welke andere singles naar een festival of vakantiebestemming gaan.

www.single360check.nl is gebaseerd op de 360° feedback-methode. Familie, vrienden, collega’s en bijvoorbeeld buren - de referenten - worden door de single uitgenodigd om een vragenlijst te beantwoorden. De resultaten hiervan worden overzichtelijk weergegeven in het profiel van de single. De website is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat zelfbeoordelingen beduidend hoger zijn dan beoordelingen door anderen.

De kosten voor een lidmaatschap zijn € 10,-- per kwartaal en éénmalig € 2,50 voor het genereren van de rapportage. Het bedrag is bewust laag gehouden, waardoor www.single360check.nl ook prima als aanvulling op een reeds lopend lidmaatschap van een datingsite gebruikt kan worden.


single360check