Gemeente Soest

Herinrichting van de Tamboerijn

20 mei 2011

Door de herinrichting van de openbare ruimte aan de Tamboerijn is het nodig om tussen maandag 6 juni en vrijdag 10 juni 2011 de Dorpsstreek af te sluiten.

Herinrichting van de openbare ruimte (PFD-Formaat, 0,14 mB)

Doorgaand rijverkeer (uitgezonderd fietsers en voetgangers) is dan niet mogelijk. Dit heeft consequenties voor de bereikbaarheid van de wijk Overhees voor het openbaar vervoer en gemotoriseerd verkeer. Tijdens deze afsluiting zijn de bushaltes Spinet, Gemshoorn, Winkelcentrum Overhees, Choristenpad en Isaacstraat gedurende deze periode buiten gebruik.

Vervoersmaatschappij Connexxion zorgt ervoor dat op de bushalte een verwijzing staat naar de tijdelijke bushaltes, voorafgaand aan de werkzaamheden. De verwachting is dat zaterdag 11 juni 2011 de bushaltes weer vrijgegeven worden.

Voor het overige verkeer zullen met name bij de entrees van de wijk Overhees (vooraankondiging) borden geplaatst worden om het verkeer in goede banen te leiden.

Informatie

Voor geĂŻnteresseerden hangt bij diverse winkels in het winkelcentrum Overhees een informatietekening.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Bert Schulenberg van de gemeente Soest via telefoonnummer 035- 609 34 11.

PDF bestanden kunt u openen met de gratis Adobe Reader.