Vereniging FME-CWM


Holland Paviljoen op POWER-GEN vakbeurs

Datum: 7 t/m 9 juni 2011
Locatie: Milaan, Italië

De negentiende editie van de POWER-GEN EUROPE, de invloedrijkste en belangrijkste vakbeurs en conferentie op energiegebied in Europa, wordt in 2011 van 7 tot en met 9 juni in de Fiera Milano City gehouden. Reden voor FME en de Vereniging Gasturbine (VGT) om een Holland Paviljoen te realiseren.

Steeds meer bedrijven en organisaties uit de Nederlandse energiesector nemen deel aan de POWER-GEN. Ook volgend jaar is onze industrie prominent aanwezig. Zij bundelt haar krachten in een collectieve Holland-presentatie.

Het Nederlandse collectief op POWER-GEN 2011 is een uitgelezen kans uw bedrijf te presenteren op de omvangrijke Europese markt. We hebben tijdens de afgelopen beurs in Amsterdam alvast een optie genomen op een eilandstand van 135 m² (15 m² x 9 m² ) op een uitstekende locatie in een prominente hal, namelijk hal 3, standnummer 3J37.

Promotie

Traditiegetrouw wordt de Nederlandse inzending ondersteund door verschillende promotionele acties. In overleg met de deelnemers zal worden gekeken naar geschikte aanvullende ondersteunende activiteiten, waarvoor uw relaties uitgenodigd kunnen worden. Daarbij kan ook worden gedacht aan de traditionele Dutch Business Meeting met de bekende haringkar.

Kosten

Uitgaande van een Holland Paviljoen van 135 m² bedragen de kosten voor leden van FME en aangesloten branches en VGT EUR 885,- per m² all in (excl. btw) en EUR 985,- per m² voor niet-leden. Hierbij begrepen zijn de grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus. De vierkante meters van de collectieve ruimte (opslag, keuken, bar, zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers.

De beursorganisatie verplicht exposanten deel te nemen aan een online catalogus. De kosten hiervoor bedragen EUR 395,- per exposant, maar zijn verwerkt in de m² prijs. Wij nemen voor u de complete voorbereiding uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Paviljoen. Minimale standgrootte is 9 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte).

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan de Power Gen 2011? Vult u dan het deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk 11 november 2010. U kunt het formulier toesturen aan de onderstaande contactpersoon. Bij de indeling van de stands zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst

Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50 procent van de kosten, de resterende 50 procent volgt na afloop van de beurs. Bekijkt u ook onze annuleringsvoorwaarden. Details over de vakbeurs kunt u vinden op http://www.powergeneurope.com/