KNHS

Inkomende handelsmissie Paardensport China
3 april 2011
Chinees nieuwjaar

In eigen land in contact komen met potentiele klanten uit de Chinese paardensportsector? Dat kan! Meld u aan voor de inkomende handelsmissie van 7 t/m 11 juni 2011!

Het bezoek van de Chinese bedrijven is bedoeld voor Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar export van producten, diensten, kennis en of samenwerkingsverbanden in de paardensportsector. Dit is een kans voor u als ondernemer om met deze Chinese bedrijven persoonlijk contact te leggen, uw bedrijf te presenteren en wellicht tot zaken te komen.

China is voor de paardensportsector een sterk groeiende afzetmarkt. Mede door het succes van de paardensport op de Olympische spelen in China in 2008 is het aantal paardensporters en liefhebbers gestegen tot 0.8 miljoen. De sport wordt in sterk toenemende mate populair. De jaarlijkse omzet in de Chinese hippische sector wordt momenteel geschat op 7 miljoen euro. Het huidige marktaandeel van Nederland is enkele honderdduizenden euro's.
Inschrijven

U kunt zich aanmelden op de website van NL EVD Internationaal, via de volgende link: http://www.agentschapnl.nl/cpa/chinapaardensport . Na aanmelding wordt er door KvK Oost Nederland contact met u opgenomen voor een korte analyse en het plannen van een intakegesprek. De deelnamekosten bedragen 75,- (excl. BTW). De deadline voor inschrijven is op vrijdag 6 mei 2011. Download de deelnemersvoorwaarden (46 kb).

Voorlichtings- en deelnemersbijeenkomst
Om u op het bezoek van de Chinezen voor te bereiden organiseert de KvK Oost Nederland een speciale bijeenkomst voor alle deelnemers op donderdag 19 mei te Apeldoorn. Hier krijgt u uitgebreide informatie over de handelsmissie, zakendoen in China, dos and donts en ervarigen van ondernemers die reeds actief zijn op de Chinese markt.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula Bouwman, Kamer van Koophandel Oost Nederland, tel. (055) 579 61 36, paula.bouwman@kvk.nl .

In opdracht van NL EVD Internationaal organiseert de Kamer van Koophandel Oost Nederland in samenwerking met KWPN en Your Op van 7 t/m 11 juni 2011 deze inkomende handelsmissie uit China.