Vereniging FME-CWM


Workshop

Workshop 'Kansen in de Europese stimuleringsprogramma's' voor de automotive

Datum: 7 juni 2011
Locatie: Helmond

Op dinsdag 7 juni 2011 heeft van 9.30 tot 16.30 uur een workshop voor de automotive sector plaats: 'Kansen in de Europese stimuleringsprogramma's'. De workshop is door HTAS Automotive Innovation en Agentschap NL georganiseerd.

Sprekers uit de industrie en kennisinstellingen delen hun ervaringen over de aanpak voor het aanvragen van subsidies voor de automotive sector binnen het Zevende Kaderprogramma en toekomstige Achtste Kaderprogramma van de Europese Unie. Deze zomer wordt een nieuwe call gepubliceerd van het European Green Cars Initiative, die loopt van 20 juli tot 1 december 2011. Door deelname aan de workshop bereiden wij u voor op de mogelijkheden voor het indienen van projectvoorstellen.

Voor wie?

Deze workshop is gericht op bedrijven en kennisinstellingen uit de automotive sector die overwegen een subsidieaanvraag in het kader van het Zevende Kaderprogramma in te dienen. Of die de mogelijkheden willen onderzoeken die deze subsidies bieden.

Sprekers

Naast sprekers uit de automotive sector, zijn er medewerkers aanwezig van Agentschap NL, die voorstelindieners onder meer informeren over de criteria, samenwerkingsverbanden en eisen aan technische en wetenschappelijke kwaliteit.

Waar?

De workshop vindt plaats in het Auditorium op de HTACampus, Steenovenweg 1 te Helmond.

Aanmelden

Deelname voor HTAS-leden is gratis, niet-leden betalen EUR 50,-. U kunt zich registreren door een e-mail te sturen naar info@htas.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan tot en met 31 mei. Eind mei ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een gedetailleerd programma.