Provincie Noord-Holland

Remkes opent vastgoedbeurs PROVADA 2011

25 mei 2011 -

Commissaris van de Koningin, Johan Remkes, opent dinsdag 7 juni de vastgoedbeurs PROVADA in de Amsterdam RAI.

In zijn openingsspeech haakt de commissaris in op het thema van de beurs, `Samenwerking', en gaat hij in op de veranderende rol van zowel publieke als private partijen.

Ook dit jaar heeft de provincie een stand op de beurs. Verschillende gedeputeerden schuiven daar aan bij de dagelijkse Rondetafelgesprekken of bijeenkomsten. Ze debatteren ook mee in diverse PROVADA-seminars. Elke dag wordt afgesloten met een Meet & Greet in het PNH-café op de stand. Op woensdag is het thema van het PNH-café "Gebiedsontwikkeling" en gastheer is gedeputeerde Talsma.

Kerntaak
De regionale ruimtelijke ordening, ruimtelijke economie en verkeer en vervoer zijn kerntaken van de provincie Noord-Holland. Met haar ruimtelijke ordeningsbeleid, plannen voor wegen en openbaar vervoer en de economische ambities bepaalt de provincie voor een groot deel de voorwaarden voor ruimtelijke investeringen en de kansen voor de markt.

PROVADA
De provincie Noord-Holland zoekt haar samenwerkingspartners graag op. De Provada is daarvoor bij uitstek een geschikte ontmoetingsplek. De beurs vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2011 in de Amsterdam RAI. De stand van de provincie Noord-Holland is te vinden in Hal 11, stand 22.
* Activiteitenoverzicht stand provincie Noord-Holland - PROVADA 2011 (pdf - 28,3 kb)


---