Dinsdag 7 juni: start verkoop Lindebloesem (fase 2b)

Persbericht van Vestia Delft

Dinsdag 7 juni: start verkoop Lindebloesem (fase 2b)

Delft, 31 mei - Na de succesvolle verkoop van de woningen uit het project Bomenwijk, Lindebloesem 2a bouwt Vestia Delft verder! Op dinsdag 7 juni start de verkoop van Lindebloesem 2b. In deze fase worden 14 klassiek vormgegeven herenhuizen en 5 comfortabele eengezinswoningen gerealiseerd.

De woningen worden gebouwd aan de Prunuslaan en aan de Lindelaan. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 96 m2 en de herenhuizen vanaf circa 144 m2. De woningen, met zowel een voor- als achtertuin, worden gekenmerkt door fraaie lichte bakstenen gevels en royale raampartijen waardoor de woonkamer zeer licht is. Andere pluspunten zijn de ruime badkamer, het moderne klimaatsysteem en natuurlijk de gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad van Delft en Delftse Hout.

Heeft u interesse?
U bent van harte welkom op dinsdag 7 juni van 16.30 tot 18.30 uur in de woonwinkel van Vestia Delft aan het Oostblok 1 in Delft.

Verkoop en informatie:
Vestia Makelaardij, Leeghwaterplein 45, Den Haag, tel: (070) 356 51 10 www.bomenwijkgroeitdoor.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*

Links:
http://www.bomenwijkgroeitdoor.nl



Razende Robot Reporter