Gemeente Lelystad

Lelystad, Almere en OMALA gezamenlijk op Provada

Dinsdag 7 juni 2011

Impressie van de beursstand op Provada

Van dinsdag 7 juni t/m 9 juni zijn de Professionele Vastgoed Dagen (Provada) in de RAI in Amsterdam. Gemeente Lelystad en City Marketing Lelystad staan dit jaar voor het eerst in een gezamenlijke stand met gemeente Almere en Ontwikkelingsmaatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA).

Verrassende presentatie

De nauwe samenwerking tussen Lelystad, de gemeente Almere en OMALA heeft een verrassende presentatie opgeleverd. De stand bestaat uit een gevlochten plafond van doek waar de kleuren en logo's van alle drie de partijen terugkomen. De samenwerking van de partijen is in de standpresentatie verwerkt. Deelname aan de Provada is van belang omdat het een podium is waar marktpartijen zich oriënteren op nieuwe ontwikkelingen en vestigingsmogelijkheden. Nieuwe en bestaande relaties worden geattendeerd op de kansen en mogelijkheden die Lelystad biedt.

Paneldiscussie

Behalve de open stand waar bezoekers op elk gewenst tijdstip tijdens de Provada welkom zijn, organiseren de Flevolandse samenwerkende partijen ook bijzondere bijeenkomsten. Zo vindt woensdag 8 juni om 16.00 uur een paneldiscussie plaats, waar gesproken wordt over het thema dat de drie partijen bindt: `Wat kan Lelystad Airport betekenen voor de logistieke sector en wat maakt deze locatie interessant?' De paneldiscussie wordt geleid door Jan-Willem Wesselink, hoofdredacteur van het vakblad Bedrijventerrein. De deelnemers in het panel zijn onder andere wethouder Jop Fackeldey van Lelystad, Vincent Marchau, zakelijk directeur van Trial (universitaire research op het gebied van transport en logistiek), Martin Kraan, directeur TRAIMCO, en NEA transportonderzoek en kennisinstituut. Bezoekers kunnen mee discussiëren.

Standplaats

Bezoekers van de Provada kunnen de gezamenlijke stand van Lelystad, Almere en OMALA vinden in de RAI, hal 11, standnummer 18. Ja