Mobil 1 lanceert gratis online racespel met Lewis Hamilton

Persbericht van Bex* communicatie

Mobil 1 lanceert gratis online racespel met Lewis Hamilton en Tony Stewart

Mobil 1 Track Challenge test uw vaardigheden in een race tegen de beste coureurs
- Spelers worden uitgedaagd om hun rijvaardigheden te testen in een virtuele race tegen Lewis Hamilton, Grand Prix coureur bij Vodafone McLaren Mercedes, en Tony Stewart, NASCAR coureur bij Stewart-Haas Racing, in een virtuele weergave van diens raceauto's - Spelers kunnen racen op een virtueel circuit dat ze zelf kunnen samenstellen en benoemen dankzij de ingebouwde opties - Spelers kunnen vrienden uitdagen om deel te nemen aan de race, via sociale netwerksites zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Breda, 7 juni, 2011 - ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties, een divisie van Exxon Mobil Corporation, lanceerde een nieuw, gratis online spel voor alle Mobil 1 fans wereldwijd. Het spel heet 'Mobil 1 Track Challenge' en is beschikbaar via de website www.mobil1.com.

Mobil 1 Track Challenge is de huidige versie van het populaire spel van 2010 - Mobil 1 Global Challenge - dat de top tien behaalde van op internet gebaseerde online games. In het nieuwe spel werd een unieke optie ingebouwd waardoor spelers een circuit kunnen samenstellen waarbij ze de vorm van het circuit, de obstakels op het circuit, de weersomstandigheden en het moment van de dag zelf kunnen bepalen. Op die manier kunnen spelers hun rijvaardigheden virtueel testen tegen de coureurs Lewis Hamilton en Jenson Button van Vodafone McLaren Mercedes, en NASCAR coureurs Tony Stewart en Ryan Newman van Stewart-Haas Racing.

Mobil 1 Track Challenge biedt een virtuele weergave van de 2011 Vodafone McLaren Mercedes MP4-26 F1 raceauto en de Stewart-Haas Racing NASCAR Chevrolet Impala No. 14 en No. 39 raceauto's. Op het einde van iedere race kunnen de online tegenstanders ook exclusieve videoboodschappen bekijken van de topcoureurs.

Dankzij een bijkomende optie kunnen spelers tevens vrienden uitdagen via sites zoals Facebook, Twitter en LinkedIn om deel te nemen aan de race. Bovendien kunnen ze online ook real-time uitdagingen posten, onmiddellijke updates versturen omtrent hun laptijden en hun favoriete circuits delen met anderen.

Ga naar de volgende link om Lewis Hamilton en Tony Stewart aan het werk te zien op hun eigen circuit in Mobil 1 Track Challenge: http://www.youtube.com/watch?v=Uvqpr0xU8sI.

Links:
http://www.mobil1.com



Razende Robot Reporter