Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.45 uur

Utrecht, 07-06-2011

Brandstichting

GROENEKAN In de nacht van maandag op dinsdag werden twee autos vermoedelijk in de brand gestoken.

Tussen 00.30 uur en 02.10 uur kreeg de politie een melding van een autobrand aan de Versteeglaan. Agenten gingen ter plaatse. De brandweerlieden blusten de auto. De brand is vermoedelijk aangestoken. Ook op een andere auto werden brandplekken aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zakkenroller

ZEIST Een man werd op maandagochtend op slinkse wijze beroofd van zijn horloge.

Rond 11.20 uur kreeg de politie een melding dat een man op de Weeshuislaan gerold was van zijn horloge. Het 80-jarige slachtoffer uit Zeist werd bij zijn arm gepakt en aangesproken door een man, die vroeg of hij geld kon wisselen. Toen hij zijn portemonnee pakte, griste de man naar de inhoud van de portemonnee. Dit mislukte en de man ging ervandoor. Het slachtoffer ging naar huis en merkte daar dat zijn horloge verdwenen was.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meisje gewond bij scooterongeval

ZEIST Maandagmiddag is een meisje gewond geraakt bij een ongeluk met haar scooter.

Omstreeks 12.45 uur kreeg de politie een melding dat een meisje met haar scooter gevallen was op de Arnhemse Bovenweg. Het meisje, 16 jaar en afkomstig uit Wijk bij Duurstede, was door nog onduidelijke reden onderuit gegleden. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en zij brachten het meisje met nog onbekend letsel naar het Diaconessenhuis in Zeist.