Politie Midden- en West Brabant

Letsel bij verkeersongevallen

Bergen op Zoom, 07-06-2011 o De politie behandelde maandagmiddag 6 juni 2011 een verkeersongevallen waarbij letsel was ontstaan.

Op de T-splitsing Huijbergsebaan / Zandven in Bergen op Zoom waren omstreeks 17.00 uur twee personenauto's op elkaar gebotst. De
veroorzaakster, een 64-jarige vrouw uit Wouw kwam vanuit het Zandven wilde op de T-kruising linksaf slaan de Huijbergsebaan op. Ze verleende daarbij vermoedelijk geen voorrang aan een automobilist (58) uit Huijbergen. De aangereden automobilist werd ter plaatse door het ambulance personeel behandeld.
De 64-jarige vrouw zat bekneld in haar auto en werd door de brandweer uit het wrak bevrijd. Ze is daarna naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen vanwege heupletsel. Haar man (74) kon zelfstandig uit de auto komen en was niet gewond. De beide auto's waren dermate beschadigd dat de politie een takelbedrijf inschakelde om de wrakken te bergen.

Een 13-jarige meisje raakte maandag 6 juni 2011 om 15.15 uur gewond bij een verkeersongeval op Antwerpsestraatweg. Ze werd een het voorbijgaan geraakt door een opslaand autoportier. Een van de passagiers van de auto opende de deur, precies op het moment dat het meisje voorbij fietste. Ze kwam daardoor te val en raakt gewond aan haar been. Het slachtoffer ging per ambulance naar het ziekenhuis. De onvoorzichtige passagier (20-jarige man uit Wouw) kreeg proces-verbaal wegens het veroorzaken van een letselongeval.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 07-06-2011 11:04 | © Regio Midden en West Brabant |