Erasmus Universiteit Rotterdam

Nieuwe interim-decaan Rotterdam School of Management, Erasmus University

Prof.dr. Steef van der Velde benoemd

Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft prof.dr Steef van de Velde benoemd als interim-decaan aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Van de Velde volgt per 1 juli 2011 de huidige decaan George Yip op, die met pensioen gaat.

Steef van de Velde (1960) is hoogleraar Operations Management & Technology en vice-decaan bij RSM. Hij behaalde in 1985 de titel MSc in Econometrie aan Erasmus School of Economics en een promoveerde in de Wiskunde en Computerkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Zijn onderzoeksinteresse gaat uit naar (gedragsmatige) operationele en supply chain management.

Steef van de Velde: "Op de eerste plaats wil ik graag onze decaan George Yip bedanken voor zijn 100% inzet voor en toewijding aan RSM gedurende zijn gehele decanaat. Het was een geweldige ervaring met hem samen te werken. Zijn initiatieven en resultaten zullen nog lang een positieve invloed hebben op de school en alle belanghebbenden. Daarom ben ik er in het belang van continuïteit bijzonder trots op deze rol op mij te mogen nemen teneinde de tijd te hebben de juiste persoon als nieuwe decaan te vinden."