Ministerie van Economische Zaken

Naleving.net: `Je hebt meer collega's dan je denkt'


Datum:

7 juni 2011

Naleving.net, dé nieuwe website voor het beleidsterrein Werk & Inkomen is live. Deze besloten site is voor iedereen die binnen de overheid werkt aan naleving en handhaving binnen dit terrein.

Het doel is de samenwerking tussen collega's in de hele handhavingsketen te stimuleren en daarmee hun werk makkelijker te maken. Van beleidsmedewerkers tot klantmanagers en van communicatieadviseurs tot sociaal rechercheurs. Iedereen kan informatie, ideeën en ervaringen delen op deze website. Dat kan door zelf actief interessante informatie te plaatsen. Maar ook door te reageren op nieuws, redactionele artikelen of bijdragen en vragen van anderen. Daarnaast kan iedereen deelnemen aan communities over interessante onderwerpen. Of er zelf een starten. Ten slotte kan men interessante collega's volgen. Net zoals bij Twitter en LinkedIn. Naleving.net nodigt alle professionals uit het domein Werk & Inkomen zelf een actieve bijdrage te leveren.

Aanmelden kan via www.naleving.net.

Naleving.net is een initiatief van RCF Kenniscentrum Handhaving en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De site vervangt de vroegere Werkplaats Naleving en RCF.nl.

* Brochure naleving.net: "Je hebt meer collega's dan je denkt"
* Video op Youtube over naleving.net.