Gemeente Maasgouw


Op stap met raadslid Niels Peulen

Op stap met Niels Peulen

Op zaterdag 21 mei is burgemeester Strous op stap geweest met raadslid Niels Peulen. Eerst dronken ze een kopje koffie bij hem thuis.

Daarna gingen ze richting kasteel Hasselholt waar de lokale harmonie St. Caecilia een sponsormiddag organiseerde. Deze middag was een geste aan haar sponsors die op het kasteel werden ontvangen door de kasteelheer die vervolgens een rondleiding verzorgde waarbij hij uitleg gaf over de historie van het kasteel. Het bezoek aan het kasteel werd afgerond met een klein buffet.

Ook bezochten ze het Multi Functioneel Centrum in Ohé en Laak waar de harmonie een jubileumconcert gaf ter ere van haar 130 jarig bestaan. De burgemeester en zijn vrouw werden getrakteerd op een gevarieerd muzikaal repertoire met werken van klassiek tot modern.

Het doel van Niels Peulen was om de burgemeester en zijn vrouw een indruk te geven van het belang van het verenigingsleven in de kleine kernen. Bovendien wilde Niels Peulen hem de inventiviteit laten zien van verenigingen hoe zij keer op keer de sponsors toch aan hun weten te binden.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00