Direct besparen na gratis waardebepaling van tweedehands artikelen

Persbericht van Global Blox

De firma Global Blox uit Oostzaan heeft onlangs de website www.productwaarde.nl gelanceerd. Met deze website kan de bezoeker snel en eenvoudig besparen bij verkoop of aankoop van tweedehands artikelen. Productwaarde.nl is een onafhankelijke organisatie die voor zowel de kopende als verkopende partij direct berekent wat een tweedehands product waard is. Juist in deze economisch lastige tijden is deze waardebepaling van toegevoerde waarde voor mensen die het financieel niet al te breed hebben. Met behulp van deze website betaalt men dus nooit meer teveel.

Hoe werkt het?

De website werkt zeer eenvoudig. In het venster, dat duidelijk zichtbaar is op de homepage, dient een zogenaamde generieke productnaam te worden ingevoerd (bijvoorbeeld dvd-recorder of telefoon). Is men bijvoorbeeld op zoek naar een tweedehands dvd-recorder, dan vermeldt men dit in het venster. Het systeem laat direct zien wat de gemiddelde aankoopwaarde van het tweedehands artikel is. Dus of men nu de kopende of de verkopende partij is, de juiste waarde van het betreffende tweedehands artikel wordt op deze website keurig weergegeven.

Bedenker en eigenaar Robin Blekemolen van Productwaarde.nl is vanzelfsprekend enthousiast over zijn eigen website. Hij vertelt over zijn ervaringen tot nu toe: "We merken dagelijks dat onze website goed bezocht wordt. Blijkbaar is er behoefte aan een onafhankelijke waardebepaling. Onze website heeft met name voor de koper een absolute meerwaarde; deze betaalt nooit meer teveel voor het gewenste artikel. Productwaarde.nl staat ondertussen met een directe link vermeld op diverse gerenommeerde websites. Dit geeft aan dat niet alleen wij, maar ook andere partijen de meerwaarde inzien van onze website."

Om tot een juiste waardebepaling te komen, maakt www.productwaarde.nl gebruik van in totaal meer dan 4 miljoen geïndexeerde tweedehands artikelen en de daaraan gekoppelde prijzen. Met speciale algoritmes van alle websites in tweedehands artikelen realiseert het systeem een reële en goed onderbouwde prijsstelling. Productwaarde.nl is op dit moment actief in Nederland, maar is dit binnenkort ook in het buitenland.

Links:
http://www.productwaarde.nl



Razende Robot Reporter