Politie Gelderland-Zuid

Doorrijden na aanrijden kind

Tiel, 07-06-2011 o Een 39-jarige moeder deed maandagmiddag aangifte bij de politie omdat haar 4-jarig dochtertje door een scootmobiel was aangereden. De bestuurder van deze scootmobiel reed zonder omkijken verder. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.

De 39-jarige vrouw uit Ophemert stond met haar dochtertje zondagmiddag rond 15.15u in de Waterstraat in Tiel naar een podium te kijken waar een taptoe gaande was. Op dat moment waren er veel toeschouwers aanwezig in de Waterstraat in Tiel. De vrouw zag hoe de scootmobiel recht op hen afreed, geen vaart verminderde en hoe hij haar 4-jarige dochter aanreed. Het meisje viel op de grond en de scootmobiel reed over haar heen. De vrouw ontfermde haar over haar dochter maar zag hoe de scootmobiel even stopte bij het podium en weer doorreed.

Gezocht
Het 4-jarige meisje liep verwondingen aan arm en been op. De politie roept mensen op die de scootmobiel rijder herkennen of meer informatie hebben over de aanrijding. De 39-jarige vrouw omschreef de scootmobiel en bestuurder als volgt:

* glimmende, zwarte scootmobiel met een dichte voorkant
* bestuurder was een man met grijs haar, van ongeveer 70 jaar

Hebt u iets gezien dat de politie kan helpen bij het vinden van de bestuurder van deze scootmobiel? Belt u dan met het politieteam Neder-Betuwe / Tiel via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook uw informatie anoniem doorgeven via het nummer 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 07-06-2011 15:33 | © Regio Gelderland-Zuid |