FloraHolland


`Sturen in de storm' erg nuttig én leuk

FLORAHOLLAND (7 juni 2011) - FloraHolland organiseert ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van de coöperatie een tweetal feestelijke bijeenkomsten vol inspiratie voor haar klanten. Onder de titel `Sturen in de storm' vond op woensdag 1 juni in Naaldwijk de eerste bijeenkomst plaats. In Aalsmeer wordt dezelfde sessie op woensdag 22 juni georganiseerd. Daarvoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

De deelnemers aan de inspiratiebijeenkomst in Naaldwijk kijken terug op een geslaagd evenement. De groep bestond met name uit kopers van de grotere handelsbedrijven, maar ook enkele kwekers waren aanwezig. De stemming zat er direct goed in. De groep heeft gretig geconsumeerd van het `buffet met confronterende voorbeelden en praktische tips' en deed vol enthousiasme mee aan de verschillende interactieve onderdelen. Organisatieontwikkelaar de M Factor faciliteert deze inspiratiebijeenkomsten die bruisen van de energie en die direct toepasbaar tools voor de praktijk opleveren.

Na afloop, tijdens de borrel, werd nog vol energie door- en nagepraat over de geslaagde bijeenkomst. De deelnemers waren van mening dat dit soort sessies nuttig is voor de hele branche. Zo nuttig zelfs dat diverse aanwezigen van plan zijn het binnen hun eigen management te bespreken.

Op woensdag 22 juni wordt in Aalsmeer de tweede inspiratiebijeenkomst `Sturen in de storm' georganiseerd. Nog een kans dus om het mee te maken. Aanmelden is nog mogelijk via www.floraholland100jaar.nl/kopers. Meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Bakker, T 0297-390650 of via mail 100jaar@floraholland.nl.