FloraHolland


Zomerbloemen bij handel langs met bus en via digitale snelweg

FLORAHOLLAND, 7 juni 2011 (persbericht) - De zomerbloemenbus van FloraHolland start vandaag bij FloraHolland Naaldwijk haar eerste driedaagse tour. In de bus staan zomerbloemen van 30 verschillende kwekers die worden geshowd aan handelaren. De zomerbloemen staan ook online in de vernieuwde digitale bloemencatalogus van FloraHolland. De handelaar/exporteur kan het snijbloemenassortiment van FloraHolland online via de nieuwe buitenlandse bloemencatalogus aan zijn Europese klanten laten zien. De vernieuwde bloemencatalogus is vanaf vandaag niet alleen beschikbaar in het Nederlands, maar ook in de Engelse, Russische , Duitse en Franse taal via www.flowers-catalog.com (Engels en Russisch), www.blumen-katalog.com, www.catalogue-des-fleurs.com en www.bloemencatalogus.nl.

Promotie bij Europese bloemist
FloraHolland brengt de catalogus uit om hiermee het aanbod van haar kwekers te promoten bij Europese bloemisten. André Westendorp van Delphiniumkwekerij Westendorp is erg blij met de extra promotie: "Dit is dé manier om mijn product in beeld te krijgen bij de eindklant". Voor de zomerbloemenhandel, met z'n gevarieerde en sterk wisselende assortiment, is de vernieuwde catalogus een uitkomst. Handelaren/exporteurs kunnen zien wanneer welke kweker start met zijn aanvoer en zo hun eigen klanten goed bedienen. Wanneer deze kweker ook handelt via FloraHolland e-Trade kan de handelaar het aanbod in zijn eigen webshop plaatsen, ook al voordat hij het heeft gekocht. Pas als zijn klant koopt, koopt de handelaar in bij de kweker.

Zomerbloemen on tour
De zomerbloemenbus en Bloemencatalogus.nl vervolgen woensdag en donderdag hun toer naar handelaren bij FloraHolland Rijnsburg en FloraHolland Aalsmeer. De tour van de zomerbloemenbus is te volgen via twitter #zomerbloemenbus. De zomerbloemenbus is een initiatief van FloraHolland in samenwerking met Pure Summer Flowers.