Gemeente Grave

Actieradius - vrijwillige inzet voor het hele Land van Cuijk

Actieradius- vrijwillige inzet Land van Cuijk is de plek voor alles op het gebied van vrijwilligerswerk in het Land van Cuijk. In Grave is een lokaal vrijwilligerssteunpunt waar bemiddeld wordt tussen vraag en aanbod voor vrijwilligerswerk en u terecht kunt met al uw vragen over dit onderwerp. Dagelijks zijn in het Land van Cuijk duizenden mensen actief als vrijwilliger. Vrijwilligerswerk is werk dat niet betaald wordt en wat gedaan wordt voor anderen of de samenleving. Vrijwilligerswerk wordt gedaan op diverse terreinen in de samenleving zoals de sector zorg en welzijn, sport, educatie, cultuur en belangenbehartiging.

Op zoek naar passend vrijwilligerswerk?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het vrijwilligerssteunpunt en op onze website vindt u de actuele vacatures. Tijdens een intakegesprek wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden en passend vrijwilligerswerk gezocht.
Â
Op zoek naar (nieuwe) vrijwilligers?
Als organisatie kunt u uw vacature(s) bij ons uitzetten. Wij plaatsen deze op de digitale vacaturebank en in onze vacaturemap. Daarnaast bemiddelen wij tussen vraag en aanbod.

Deskundigheidsbevordering
Actieradius organiseert verschillende workshops en informatiebijeenkomsten over actuele themaâs voor vrijwilligersorganisaties. Het actuele aanbod staat op onze website: www.actieradius.nu.

Maatschappelijke stages
Bij Actieradius is een stagemakelaar in dienst voor de maatschappelijke stage, voor het gehele Land van Cuijk. Zij is de verbindende schakel tussen vrijwilligersorganisaties en scholen. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij deze makelaar terecht met vragen en voor ondersteuning en begeleiding in het ontwikkelen van leuke stageplekken.

Contact
In de gemeente Grave kunt u terecht bij Actieradius Grave. Bezoekadres: BiblioPlus Grave, Trompetterstraat 2, 5361 ER Grave. Openingstijden: elke maandag en woensdag van 14:00 â 16:00 uur. Telefoon: (0486) 42 31 12. Email: grave@actieradius.nu. Website: www.actieradius.nu.