Gemeente Voorschoten

ontwerp-structuurvisie centrum

Inspraakavond Ontwerp-Structuurvisie Centrum

De gemeente kiest voor meer kwaliteit van het centrum van Voorschoten. De uitgangspunten van deze strategische keuzes staan in de Structuurvisie Centrum 'Kwaliteit voorop.' Hierin staan voorwaarden om de aantrekkingskracht van Schoolstraat, Voorstraat en aangrenzende straten verder te versterken. Het gaat niet alleen om de bebouwde omgeving, maar ook om de leefbaarheid van de openbare ruimte met alle verschillende (verkeers)deelnemers.

De gemeente Voorschoten organiseert op woensdag 8 juni 2011 een inspraakavond. U bent dan in de gelegenheid u te laten informeren over de inhoud van de Ontwerp Structuurvisie Centrum. Daarbij wordt u in de gelegenheid gesteld uw reactie mondeling kenbaar te maken. Datum: woensdag 8 juni 2011
Tijdstip: 20.00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) Plaats: Ambachts- en Baljuwhuis, Voorstraat 12 te Voorschoten.

Ter inzage
De stukken van de Ontwerp Structuurvisie Centrum liggen van vrijdag 13 mei 2011 tot en met donderdag 23 juni 2011 ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis. Ook is het ontwerp te raadplegen via de website van de gemeente www.voorschoten.nl/structuurvisie.

Gedurende deze periode kan een ieder zijn of haar inspraakreactie met betrekking tot de voorgenomen Structuurvisie indienen.
* 7 juni 2011