Jubileum Rijnmond Hoogvliet Sport gevierd met Vestia Sportdorp

Persbericht van Vestia Rotterdam Hoogvliet

Het Hemelvaartweekend stond bij Rijnmond Hoogvliet Sport in het teken van het 50-jarig jubileum. Op donderdag 2 juni is in samenwerking met Vestia Rotterdam Hoogvliet een heus sportdorp neergezet waar alle kinderen van Hoogvliet terecht konden om mee te doen aan vele (voetbal)activiteiten en te genieten van poffertjes en limonade. Het werd gezellig druk op het sportcomplex aan de Botreep in Zalmplaat.

Vestia shirtsponsor
Vestia Rotterdam Hoogvliet is vanaf het komende seizoen ook de officiële shirtsponsor van de jeugdelftallen van de Rijnmond Hoogvliet Sport. Vestia ondersteunt graag deze vereniging, die diep geworteld is in de wijk Zalmplaat en waar veel kinderen van onze huurders hun vrije tijd doorbrengen. Door de shirtsponsoring wordt het voor de kinderen ook laagdrempeliger om lid te worden, ze hoeven ten slotte niet meer zelf hun tenue aan te schaffen.

Rijnmond Hoogvliet Sport
Rijnmond Hoogvliet Sport is ontstaan uit een fusie van de toenmalige SV Hoogvliet en SV Rijnmond. SV Hoogvliet is opgericht in 1934 en SV Rijnmond in 1961. Bij de fusie in 1988 is besloten de oprichtingsdatum van SV Rijnmond aan te houden. Daarom viert de voetbalvereniging dit jaar haar 50-jarig jubileum. De vereniging is gevestigd aan het sportcomplex Botreep 21 in Zalmplaat in Hoogvliet.

Tijdens het Hemelvaartweekend waren er ook festiviteiten voor oud medewerkers, bestuursleden en een reünie voor oud spelers.

Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in de rest van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier gespecialiseerde bedrijven op het gebied van projectontwikkeling (Ceres projecten en Estrade Projecten), makelaardij en VvE beheer (Vestia Vastgoeddiensten) en het onderhouden van onze woningen (Vestia Onderhoudsdiensten). Er werken in totaal 1100 mensen bij Vestia.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*




Razende Robot Reporter