Politie Gelderland-Zuid

Overlast op straat

Nijmegen, 07-06-2011 o Een 33-jarige man uit Nijmegen zorgde maandagmiddag voor nogal wat commotie op straat. Passanten die over de Muntweg liepen, meldden de agressief ogende man waarna agenten de man meenamen naar het politiebureau.

Maandagmiddag rond half vier werd de 33-jarige man uit Nijmegen aangehouden door surveillerende agenten. Kort daarvoor had de man zich agressief gedragen waarbij hij luidkeels aanwezig was en bleef zwaaien met zijn armen. Een groep van ongeveer 10 passanten stonden vanaf een afstandje naar de man te kijken. De agenten vroegen de man meermalen te stoppen maar de 33-jarige man luisterde niet. De man bleef wild met zijn armen zwaaien, luidkeels schreeuwen en schelden en zich verzetten. De agenten wisten uiteindelijk de man vast te pakken en zijn handen te boeien, onder een groot scheldsalvo richting de agenten.

APV
De man is aangehouden in het kader van de algemeen geldende plaatselijke verordening van Nijmegen, voor het veroorzaken van ongeregeldheden, geluidhinder. Ook is de man aangehouden voor belediging, omdat hij de agenten maar verwensingen bleef toeroepen. (13)

Laatst gewijzigd 07-06-2011 17:02 | © Regio Gelderland-Zuid |