Gemeente Enschede

Present Media bouwt op CeeCee in Roombeek

Het strategisch internetbureau Present Media heeft in bedrijvencampus CeeCee een nieuwe bedrijfslocatie gevonden. Nog deze maand gaat de schop in de grond. En wordt een bedrijfskavel van 913 m2 aan de Moutlaan bebouwd met een hypermodern kantoor. Present Media onderneemt momenteel, met 12 fte, vanuit het Dolphia klooster aan de Gronausestraat. In maart 2012 zal het bureau naar bedrijfslocatie CeeCee, midden in de wijk Roombeek, verhuizen.

Present Media is gespecialiseerd in het oplossen van internet-strategische vraagstukken bij nationale en internationale organisaties. Zij helpt haar klanten bij het ontwikkelen van een visie op online, het opstellen van haalbare internet plannen en begeleidt ze bij de realisatie, zoals het inbedden in de organisatie en het optimaliseren van processen.

110607_Impressie_van_kantoor_Present_Media_aan_de_Moutlaan_op_CeeCee.jp g

Artist impressie van kantoorpand Present Media
Auteur: Rooijakkers + Tomesen architecten, Amsterdam

Samen ondernemen, samen sterk
Ongeacht het groot aantal klanten in het westen van het land, kiest directeur Arjan van Liere doelgericht voor CeeCee midden in de Enschedese wijk Roombeek. Arjan: "In de creatieve industrie hebben enkele Twentse ondernemers ontdekt dat samenwerken tot groter succes leidt. En symbool kan staan voor een nieuwe koers van Twente. Samenwerken gebeurt hier, op CeeCee, waar een nieuwe generatie ondernemers letterlijk en figuurlijk buiten de grenzen denkt, met een heldere visie op de veranderde wereld en vooral met heel veel innovatie midden in het inspirerende Roombeek."

Media, design, technologie en ICT op 1 plek
CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur. Ondernemers bouwen op bedrijfskavels hun zelf ontworpen kantoren, er zijn ook werk/woonkavels beschikbaar. Voor kleinere bedrijven zijn er vanaf eind 2012 werkplekken in het Media Art Center. Sinds 2008 zijn er al 20 partijen gevestigd waaronder TriMM interactieve media en Novay. Het binnenstedelijke CeeCee ligt in Roombeek, op het voormalig Grolsch-terrein, waar tegenwoordig een 16-uurs economie heerst. Deze stedelijke mix van appartementen, winkelaanbod en - in de toekomst - horeca draagt bij aan de levendigheid van CeeCee en haar ondernemers. Meer informatie over bedrijvencampus CeeCee staat op www.ceecee-enschede.nl.

Het Ondernemersloket van de gemeente Enschede ondersteunt Present Media bij zowel formele en praktische zaken, vanaf de kavelkeuze tot aan de opening van het bedrijf.