Odyssey Logistics & Technology zet agressieve groeitrend voort

Persbericht van PR Newswire

DANBURY, Connecticut, June 7, 2011 /PRNewswire/ --

- De inkomsten tot mei stegen op jaarbasis met 93 procent waarbij de winstgevende inkomsten verdriedubbelden
Continuerend op een snelle groeistrategie heeft Odyssey Logistics & Technology Corp. (OL&T) (http://www.odysseylogistics.com), een vooraanstaande internationale dienstverlener op het gebied van logistiek en transport, vandaag bekendgemaakt dat de inkomsten in de periode tot mei 2011 met 93 procent is gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
Volgens de CEO en voorzitter van het bedrijf, Bob Shellman, is de uitbreiding van OL&T te danken aan aanhoudende tweecijferige organische groei en aan de succesvolle uitvoering van haar overnameplan. "OL&T heeft in de afgelopen 14 maanden vier strategische overnames afgerond in de afgelopen. Onze voortdurende internationale uitbreiding speelt ook een rol in de groei van OL&T nu we naast onze Noord-Amerikaanse en Europese kantoren nieuwe customer service centra hebben in Sjanghai en Tokio. Hiermee kunnen we nu de Aziatische markt op een efficiënte manier dienen," aldus Shellman.
Door deze overnames heeft OL&T haar servicecapaciteiten kunnen uitbreiden buiten de chemische industrie en procesindustrie. "Door onze recente investering in overnames en het uitbreiden van onze activiteiten, zullen klanten uit alle industrieën voordeel halen uit Odyssey's grote portfolio aan beheerde logistieke en transportdiensten. Onze diensten leveren cliënten verbeterd beheer, verbeterde servicekwaliteit en winstgevende voordelen binnen het leveringsaspect van de toeleveringsketen van een bedrijf," aldus Cosmo Alberico, executive vice president en chief financial officer van OL&T. "Onze voortdurende focus op de groeiende en uitbreidende activiteiten van OL&T in de Verenigde Staten en het buitenland, en het overnemen van goede, op service georiënteerde bedrijven in het logistieke veld geven OL&T een betere positie voor het leveren van een grote verscheidenheid aan kosteneffectieve logistieke diensten aan onze klanten," voegde Shellman eraan toe.
Over OL&T
Odyssey Logistics & Technology (OL&T) levert een uitgebreid portfolio aan beheerde logistiek, internationale verzenddiensten, carrier management, raadgeving betreffende toeleveringsketens, en derde partij diensten. Het Odyssey Global Logistics Platform (SM) is OL&T's technologie-infrastructuur en bevat een gepatenteerd "net-native" transportmanagementsysteem dat de veilige, betrouwbare en efficiënte levering van cliëntproducten over de hele wereld ondersteunt. Met een gemiddelde jaarlijkse tweecijferige inkomstengroei in de afgelopen vijf jaar, beweegt OL&T producten met een waarde van meer dan $55 miljard tussen 185.000 herkomsten en bestemmingen en 220 havens over de hele wereld. Het bedrijf is door de EPA erkend als SmartWay-partner en is een partner in het American Chemistry Council's Responsible Care(R) initiatief. Ga voor meer informatie naar http://www.odysseylogistics.com.

Odyssey Logistics & Technology

CONTACT: Francis Onofrio, +1-203-393-1101, Ext. 169, fonofrio@mason23.com