BDO kiest voor Advantive en Microsoft SharePoint 2010

Persbericht van Advantive

Brussel, 7 juni 2011 - BDO heeft aan Advantive de opdracht verstrekt om wereldwijd een uniforme internet- en intranetomgeving in te richten op basis van Microsoft SharePoint 2010.

Advantive ontwikkelt een SharePoint framework voor alle landen waarin BDO vertegenwoordigd is. Door middel van dit framework dwingt BDO International uniformiteit af voor inter- en intranetpublicaties. Op het Windows platform worden straks meer dan 100 internetsites gehost waarbij een uniforme look and feel gewaarborgd is.

BDO heeft Advantive eveneens de opdracht gegeven om hun huidige intranet en in een aantal landen de internetomgeving, op basis van Lotus Notes, te vervangen door Microsoft SharePoint Server 2010. De doelstelling van BDO is om meer, sneller en eenvoudiger nieuwe functionaliteit aan haar gebruikers aan te bieden. Het intranet wordt een omgeving waar wereldwijd 47.000 medewerkers op een eenvoudige manier kennis delen. Medewerkers zijn hierdoor op de hoogte van ontwikkelingen, kennis is sneller beschikbaar en er kan efficiënter samengewerkt worden. Advantive realiseert hiermee een intuïtieve omgeving waarbinnen specialistische kennis gezocht en gevonden kan worden.

Advantive

Advantive is een kennisorganisatie met 100% focus op Microsoft technologie. Als ICT-dienstverlener levert Advantive innovatieve, veilige en beheersbare oplossingen rondom Het Nieuwe Werken. Relaties van Advantive zijn hierdoor in staat hun efficiency te verhogen en in te spelen op veranderende omstandigheden. De oplossingen van Advantive worden zowel op locatie als "in the cloud" aangeboden.

Advantive heeft 40 medewerkers verdeeld over vestigingen in Weert (Nederland) en Maasmechelen (België).

Meer informatie over Advantive vindt u op: www.advantive.nl

BDO

Het internationale BDO netwerk wordt gecoördineerd door Brussels Worldwide Services BVBA, een naamloze vennootschap, gevestigd in België met de statutaire zetel in Brussel. BDO gelooft in een persoonlijke benadering; sterke relaties met onze cliënten en op maat gemaakte oplossingen. Wij realiseren ons dat zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met complexe vraagstukken te maken hebben. Wij bieden daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemerschap. Dat is wat BDO bedoelt met vrij ondernemen.

De gecombineerde inkomsten van alle BDO Member Firms, inclusief van de leden van exclusieve allianties, was 5,28 miljard dollar in 2010. Het BDO-netwerk biedt adviesdiensten in 119 landen, met bijna 47.000 medewerkers in 1.082 kantoren wereldwijd.

Meer informatie vindt u op: www.bdointernational.com

*

Links:
http://www.bdointernational.com
Organisatie info:

Advantive

Voor meer inform atie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Advantive
Andre Cardinaal
T: 088 - 20 20 520
E: info@advantive.nl

BDO
Julia Henniker
Brussels Worldwide Services BVBA
Tel (+32 2) 778 0130
bws@bwsbrussels.com