Ingezonden persbericht


Amsterdam, 7 juni 2011

PERSBERICHT

Spectaculaire schrijfactie van uitgeverij Sijthoff

Win een wildcard en publiceer jouw verhaal in een boek! Schrijvers opgelet! In september van dit jaar verschijnt er een boek waaraan jij kunt meewerken. In Aan mijn jongere ik schrijven drieëndertig succesvolle Nederlandse vrouwen een brief aan zichzelf met een boodschap die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Win jij de wildcard voor de laatste brief?

De wildcard
Om de wildcard te winnen moet je in de pen klimmen. De opdracht is simpel. Schrijf een brief van 1000-1500 woorden aan je jongere ik over een gebeurtenis die bepalend is geweest in je leven met daarin het advies dat je toen goed had kunnen gebruiken. Stuur deze brief naar wildcard@aanmijnjongereik.nl. De beste brief zal gepubliceerd worden in Aan mijn jongere ik. Kijk voor de voorwaarden op www.aanmijnjongereik.nl. Wees er snel bij! De deadline is 17 juni 12.00 uur a.s. De beste brief wordt uitgekozen door de initiatiefnemers Viola Welling en Steven de Jong.

Het boek Aan mijn jongere ik
Het boek bestaat uit persoonlijke verhalen die een levensles, waarschuwing of advies bevatten, geschreven door bijzondere vrouwen die binnen hun vakgebied tot de absolute top behoren. Onder anderen Caro Emerald, Pia Douwes, Floortje Dessing, Annemarie Jorritsma en Stacey Rookhuizen hebben aan het boek meegewerkt.

Initiatiefnemers
Het jonge auteursduo, Viola Welling en Steven de Jong, wilde graag een boek uitbrengen dat iets voor anderen kon betekenen. Daarom draait het boek om het delen. Het delen van ervaringen, positiviteit en inspiratie. Ook willen zij een goed doel steunen met het boek. Daarom delen ze hun royalty's: 80% van de auteursroyalty's en 20% van de uitgeversroyalty's gaat naar Stichting Pink Ribbon.


---

Neem voor meer informatie contact op met:
Carlijn van Ravenstein (publiciteit Sijthoff) T: 020-530 73 40, cvanravenstein@luitingh-sijthoff.nl Viola Welling viola@aanmijnjongere.ik www.aanmijnjongereik.nl

Viola Welling & Steven de Jong Aan mijn jongere ik. Openhartige brieven van bijzondere Nederlandse vrouwen ISBN 978 90 218 0551 1
Prijs ¤ 18,95
Verschijnt begin september 2011
Carlijn van Ravenstein
(free publicity Sijthoff)

aanwezig op di-do
Uitgeverij Luitingh ~ Sijthoff
Leidsegracht 105A
1017 ND, Amsterdam
Tel. 020-5307340
Fax. 020-6262651
www.uitgeverijsijthoff.nl