Persbericht

7 juni, 2011

Riverbed integreert Cascade Profiler en CACE Technologies productlijnen

~Netwerk Performance-Managementoplossing biedt complete top-down zichtbaarheid, van businessinzicht tot 'packet-based transactie-analyse'~

Riverbed Technology, de IT performance company, introduceert een verbeterde architectuur voor haar Cascade® Netwerk Performance-Management (NPM)-oplossing. Deze samenstelling integreert de applicatiebewuste NPM-functionaliteit van Cascade Profiler(TM) met de Cascade Shark(TM) netwerktraffic packet capture met Cascade Pilot(TM) netwerkanalysesoftware. Dit geeft klanten robuuste real-time netwerk- en applicatieperformance analytics, wat leidt tot top-down inzicht in hun netwerk en applicaties. Cascade is de enige NPM-oplossing op de markt die real-time business-level performance inzichten consolideert met packet-level analyses in één enkele dataset. Gebruikers kunnen deze dataset zonder enige vorm van weerstand besturen om te komen tot een snelle en accurate diagnose, het oplossen van problemen in het netwerk- en applicatieperformance.

De Cascade oplossing integreert zonder problemen de Shark- en Pilot-producten van CACE Technologies, dat in oktober 2010 is overgenomen door Riverbed. Cascade Shark en Cascade Pilot-software bieden een moderne, kostenefficiënte packet-capture- en analyseoplossing en voegt retrospectief en real-time packet-level analysemogelijkheden toe aan de Cascade productlijn.

Bovendien is Cascade de eerste NPM-oplossing die volledig integreert met Wireshark®, een netwerkprotocolanalist. De integratie van Wireshark maakt het mogelijk voor klanten van Riverbed om hun bestaande packet-analysemogelijkheden te verbeteren en voordeel te behalen uit de brede protocolondersteuning en het open karakter van deze door de gemeenschap gedreven tool.

Oplossen van problemen met top-down inzicht
Om IT-organisaties te helpen hun netwerk- en applicatieperformance beter te begrijpen, biedt de geïntegreerde Cascade-oplossing gebruikers real-time analytics, van zowel Netflow als packets. Dit leidt tot een verbeterd top-down inzicht in netwerk- en applicatieperformance, waardoor organisaties performanceproblemen eenvoudig kunnen vaststellen en onderzoeken. De Cascade interface is eenvoudig te begrijpen en biedt een overzicht van het netwerk dat aangeeft waar problemen zijn. Gebruikers kunnen inzoomen op die packets gelinkt aan een individuele transactie binnen een verenigde interface, om het oplossen van problemen te versnellen.

"Cascadeklanten hebben Riverbed gevraagd hen te helpen nog beter te begrijpen hoe zij hoogwaardige IT-diensten kunnen verlenen aan hun organisaties", zegt Carel Bak, Regional Salesmanager Benelux bij Riverbed. "Deze oplossing biedt klanten een unieke aanpak voor het snel vaststellen van diagnoses, het verhelpen van netwerkproblemen en het leveren van deze bedrijfskritische IT-diensten om de business productief te houden en de gebruikerservaring te verbeteren."

Kijk voor meer informatie over de oplossingen van Riverbed op www.riverbed.com.

(381 woorden)