Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam en MasterCard werken wereldwijd strategisch samen Mahindra Satyam richt Center of Excellence op voor MasterCard

Rijswijk, 7 juni 2011 - ICT-dienstverlener Mahindra Satyam en MasterCard® zetten samen een Center of Excellence op in Kuala Lumpur, Maleisië. Beide bedrijven voeren in het centrum wereldwijde tests uit van bedrijfsapplicaties van MasterCard en ontwikkelen Java- en Business Intelligence-applicaties.

"MasterCard zet zich in om innovatieve producten en oplossingen te leveren aan klanten en kaarthouders. Daarbij zoeken we samenwerking met de beste organisaties die ons kunnen helpen bij die inzet", zegt Sheryl Andrasko, Group Executive van MasterCard Worldwide. "Wij denken dat de samenwerking met Mahindra Satyam ons zal helpen bij het tegemoetkomen aan de behoeften van onze belangrijkste stakeholders wereldwijd. Het MasterCard Testing Center of Excellence van Mahindra Satyam onderstreept de inspanning van ons bedrijf op het gebied van Research & Development en ondersteunt onze wereldwijde samenwerking."

"De oprichting van dit Center of Excellence markeert het begin van een waardevolle relatie met MasterCard", zegt Lakshmanan Chidambaram, senior vicepresident Sales & Operations van Mahindra Satyam. "Via deze samenwerking wil Mahindra Satyam het maximale halen uit zijn expertise op het gebied van het testen van creditcardfunctionaliteit. Dit geldt ook voor geautomatiseerde processen die de ervaring van klanten en kaarthouders van MasterCard verbeteren over de gehele wereld."

####

Over MasterCard® Worldwide
MasterCard WorldWide is een wereldwijde aanbieder van betaaloplossingen. Het bedrijf vormt het hart van veel commerciële activiteiten en maakt het leven voor iedereen en overal makkelijker en efficiënter. MasterCard fungeert als franchisegever, verwerker en adviseur voor de sector betalingstransacties en faciliteert commerciële activiteiten door het bieden van een belangrijke economische verbinding tussen financiële instellingen, overheden, bedrijven, verkopers en kaarthouders wereldwijd. MasterCard genereerde in 2010 voor 2,7 triljoen dollar transacties via zijn consumentenproducten over de gehele wereld. Het bedrijf maakt gebruik van het MasterCard Worldwide Network, het snelste betalingsverwerkende netwerk in de wereld. MasterCard verwerkt elk jaar meer dan 23 miljard transacties en beschikt over voldoende capaciteit om 160 miljoen transacties per uur te verwerken, met een gemiddelde netwerkresponstijd van 130 milliseconden en met een betrouwbaarheid van 99,99 procent. MasterCard stimuleert de wereldwijde handel via verschillende merken als MasterCard®, Maestro® en Cirrus®, via zijn portfolio van kernproducten zoals krediet, debet en prepaid, en via innovatieve platforms en functionaliteit, zoals MasterCard PayPass(TM) en MasterCard inControl®. MasterCard biedt service aan consumenten, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen en regio's. Meer informatie is te vinden op www.mastercardinternational.com.

Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren.

De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten.

Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van 6,3 miljard dollar. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling.

Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune® 500-organisaties. Het bedrijf heeft development- en delivery-centra in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Meer informatie is beschikbaar op www.mahindrasatyam.net. Volg Mahindra Satyam op Twitter: http://twitter.com/mahindra_satyam.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht