Persbericht

MphasiS sluit partnership met Siemens PLM Software

Klanten halen voordeel uit end-to-end toegang tot technologie van Siemens PLM Software en MphasiS' integratiemogelijkheden en kennis van de productiemarkt

Amsterdam, 7 juni 2011 - MphasiS, een HP company en toonaangevende IT-dienstverlener, sluit een partnership met Siemens PLM Software om organisaties uit het middensegment systeemintegratiediensten aan te bieden voor PLM-oplossingen. Siemens PLM Software is een business unit van de Siemens Industry Automation Division, een toonaangevende aanbieder van product lifecycle management (PLM) software en diensten. Onder de voorwaarden van de relatie zal MphasiS mogelijkheden aanbieden voor oplossingsintegratie van Siemens PLM Software's Teamcenter® software. Dit is wereldwijd de meest gebruikte digital lifecycle management-oplossing. Klanten halen voordeel uit de toegang tot een geïntegreerde PLM-oplossing die bestaat uit de toonaangevende producten van Siemens PLM Software, MphasiS' kennis van systeemintegratie en de productiemarkt en HP's hardware-platformen.

In de huidige steeds competitievere markt is het voor iedere organisatie belangrijk dat zij haar producten en oplossingen blijft ontwikkelen om te voldoen aan de eisen van de klant. PLM is een essentieel platform om dit proces te sturen. Dit gebeurt door de noodzakelijke tools te bieden om de weg te leiden van het concept van het product naar het ontwerp en de productie en uiteindelijk naar de go-to-market-strategie. PLM-software faciliteert ook innovatie en toekomstige product-updates, verbetert de productkwaliteit en reduceert de kosten op meerdere niveaus binnen de organisatie.

MphasiS heeft een sterk team van experts in de PLM-markt. Meer dan 300 interne medewerkers houden zich bezig met het aanbieden van innovatieve PLM-oplossingen. De relatie tussen Siemens PLM Software en MphasiS zorgt voor een groter bereik binnen het middensegment waarin de adoptie van verpakte PLM sterk groeit. MphasiS' bewezen offshore delivery-model en het gebruik van bestaande tools en frameworks zullen helpen het risico voor de klanten te beperken en de algehele cost of ownership te verlagen.

"Dit is een belangrijk partnership voor MphasiS en we kijken er dan ook naar uit om onze PLM-kennis in te zetten middels onze werkzaamheden met Siemens PLM Software", zegt Rajesh Makhija, Senior Vice President voor Enterprise Market Unit bij MphasiS. "Siemens PLM Software's technologie biedt gebruikers flexibiliteit en schaalbaarheid die varieert van één enkele applicatie tot een customized suite. Onze integratiemogelijkheden zorgen er daarnaast voor dat deze verschillende platformen ondersteund kunnen worden. Onze homogene oplossingen die hardware, software, diensten en ondersteuning integreren, zullen onze klanten veel voordeel opleveren."

"We zijn erg enthousiast over het uitbreiden van onze relatie met HP door te partneren met MphasiS", zegt Daniel Flick, Global Alliance Director, Siemens PLM Software. "De samenwerking met MphasiS vergroot onze mogelijkheid om implementatieprocessen te stroomlijnen voor organisaties uit het middensegment. We helpen hen innovatie te bevorderen en meer ideeën in succesvolle producten om te zetten."

Met deze nieuwe PLM go-to-market-aanpak is MphasiS succesvol geweest in het verkrijgen van aanzienlijke tractie binnen het middensegment. Een van MphasiS' recente PLM-successen in het middensegement is Nuvera, een organisatie die schone, veilige en efficiënte producten levert voor industriële voertuigen en apparatuur. Hiermee bevorderen zij de ontwikkeling van elektrische systemen voor automotive- en transport-applicaties.

"Omdat Nuvera voortdurend bezig is met uitbreiding binnen de markt voor laden en lossen, hadden we een robuustere PLM-oplossing nodig die kon draaien op onze HP blade server-infrastructuur", zegt Brian Landry, Senior Information Technology Manager bij Nuvera Fuel Cells. "Door de software-mogelijkheden, flexibiliteit van MphasiS en sterke binding met Siemens PLM Software hebben we veel vertrouwen in onze implementatie van Teamcenter."