Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Inschrijving Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011 van start Win een vrijwilligerswerk reis naar Ghana

Nijmegen, 7 juni 2011 - Wat is jouw kennis van vrijwilligerswerk in het buitenland? Doe mee met de spannende Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011 op de reissite Wereldwijzer Reisforums. De winnaar gaat gratis maximaal 7 weken op reis naar Ghana, geheel verzorgd door Travel Active.

Voor de eerste keer organiseert de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums in samenwerking met Travel Active, Nomad en Reisprik.nl de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011. Doe ook mee aan deze spannende quiz en win een vrijwilligerswerkreis naar Ghana voor een duur tot 7 weken. Je krijgt daarnaast een gratis gezondheidsconsult inclusief vaccinaties voor Ghana van Reisprik.nl. Als klap op de vuurpijl geeft Nomad je ook nog eens een gratis backpack mee.

Als winnaar van de quiz heb je de mogelijkheid om in Ghana aan de slag te gaan als vrijwilliger bij het Nabari Child Care Project: een arm weeshuis met nauwelijks voorzieningen waar ongeveer 43 kinderen verblijven in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar oud. Tijdens je verblijf kun je jouw steentje bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden in het weeshuis. Naast het vrijwilligerswerk breng je ook verslag uit over de werkzaamheden, de gang van zaken en ontwikkeling van het project.

Tijdens de quiz zul je elke maandag, woensdag en vrijdag een vraag over vrijwilligerswerk in het buitenland goed moeten beantwoorden om door te gaan naar de volgende ronde. Wie tijdens deze afvalrace als laatste overblijft mag zich winnaar noemen van de Vrijwilligerswerk Buitenland Quiz 2011.

Je kunt je tot en met vrijdag 1 juli 12.00 uur inschrijven op Wereldwijzer Reisforums via de link www.wereldwijzer.nl/vwquiz2011 De eerste vraag wordt op maandag 4 juli online geplaatst.

Wil je meer informatie en/of je inschrijven? Ga naar: www.wereldwijzer.nl/vwquiz2011

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,