CEO Rens Groeneveld verlaat NotuBiz


"Uitbouwen papierloos vergaderen vraagt keuzes"

ROTTERDAM, 20110607 -- Rens Groeneveld, directielid van NotuBiz, verlaat het bedrijf om zich volledig te concentreren op de ontwikkeling van toepassingen voor papierloos vergaderen. In de hoedanigheid van leverancier blijft Groeneveld nauw betrokken bij NotuBiz. Mede-oprichter Timo van Houdt wordt als CDO (Chief Development Officer) het nieuwe gezicht naar buiten.

"We zien Rens met pijn in het hart vertrekken", erkent Van Houdt. "Zijn bijdrage aan de groei en ontwikkeling van NotuBiz is van onschatbare waarde. Onze focus op het bouwen aan democratie, is mede ontstaan door zijn visie!"
NotuBiz gaat in de toekomst nauw samenwerken met DocWolves, het bedrijf van Groeneveld. "Er is binnen gemeenten grote belangstelling voor papierloos vergaderen, door de samenwerking met DocWolves bieden we voor elke gemeenteraad een maatwerkoplossing, die uitstekend integreert met al onze andere diensten", aldus Van Houdt.

"Vanaf de introductie van de eerste eReader ben ik overtuigd van de mogelijkheden en het belang van papierloos vergaderen", licht Groeneveld zijn vertrek toe. "Sindsdien ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van systemen die papierloos vergaderen veilig, makkelijk en betrouwbaar maken. De komst van Apple's iPad heeft deze ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht die nu dwingt om keuzes te maken. Niet alleen gemeenteraden willen papierloos vergaderen, ook veel bedrijven en andere semi-overheidsorganisaties waar veel vergaderd wordt, vragen naar maatwerk oplossingen. Nu is de tijd om te oogsten, het is alle hens aan dek."

Over NotuBiz
NotuBiz ontwikkelt democratische infrastructuur voor lokale, regionale en landelijke overheden. De diensten en producten van NotuBiz maken het werk van (ondermeer) raads- en statenleden eenvoudiger en meer zichtbaar. NotuBiz integreert oplossingen voor het uitzenden en archiveren van publieke vergaderingen met systemen om papierloos te vergaderen: van digitale notulen tot het verzamelen en digitaal distribueren van agenda's en stukken.