SupportMyPC neemt Rent-a-Whizzkid over


WAARDENBURG, 20110607 -- Per 1 juni 2011 neemt de grootste online helpdesk van Nederland , www.SupportMyPC.nl, het bedrijf Rent-a-Whizzkid over. SupportMyPC is de snelst groeiende online ICT-helpdesk van Nederland. Ruim 400 freelance ICT-experts, verspreid over heel Nederland, zijn aangesloten bij SupportMyPC. Zij bedienen zowel de particuliere als de zakelijk markt. Door het geavanceerde internetplatform van SupportMyPC kunnen supportverzoeken dag en nacht, 7 dagen per week direct in behandeling worden genomen.

Rent-a-Whizzkid levert ICT-support aan huis of op kantoor, door heel Nederland. If you can’t beat them, join them, zo redeneerde Rent-a-Wizzkid en kwam een overname door SupportMyPC overeen. Door deze overname is het klantenbestand van SupportMyPC uitgebreid met ruim 10.000 klanten. De overname van Rent-a-Whizzkid past in de groeistrategie van SupportMyPC om haar klantenbestand snel uit te breiden.

SupportMyPC is een website van Bendral Netherlands BV, een onderneming met de ambitie om internationaal de meest geavanceerde multidisciplinaire online marktplaats te worden voor direct inzetbare kennis en arbeid door toepassing van “professional crowd sourcing”. Bendral is in 2009 opgericht door CEO Peter van Praag en bracht in medio 2010 als eerste platform de website SupportMyPC op de Nederlandse markt. Het streven van Bendral BV is erop gericht volgens dit concept en met deze technologie een internationaal franchisenetwerk van websites (verticals) op te zetten, waarbij cross selling tussen deze verticals strategisch is. Deze maand wordt de website SupportMyOffice gelanceerd: een online marktplaats voor vraag en aanbod van tijdelijk administratief personeel. Tussen nu en drie maanden komt er in een Nederland nog een aantal verticals online, onder andere voor ondersteuning bij de aangifte van inkomstenbelasting, particulier vervoer en hulp bij oogsten.

Bendral BV is op zoek naar partners en ondernemers die de realisatie en het management van verticals in Nederland of in het buitenland voor hun rekening willen nemen.