Succesvolle start verkoop Ursemmer Hof


Eerste woningen direct verkocht

AVENHORN, 20110607 -- Tijdens het Hemelvaartweekend is de verkoop gestart van de authentieke buitenhuizen op het nieuwe project Ursemmer Hof in het Noord-Hollandse Avenhorn. De eerste woning werd gereserveerd door afslankspecialiste Sonja Bakker.

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni jongstleden was het verkoopkantoor ter plaatse voor het eerst geopend en heeft Vakantie Makelaar direct vele geïnteresseerden welkom mogen heten. Ursemmer Hof is hét bewijs dat er in deze tijd wel degelijk animo is voor goede projecten op mooie locaties. De eerste woningen zijn direct verkocht. Onder de geïnteresseerden bevond zich Sonja Bakker. Dat zij tijdens de voorverkoopdag reeds een woning reserveerde is niet zo vreemd. Immers, wordt de eerste fase gerealiseerd op grond van haar vader waar zij als kind speelde en paardreed. Deze fase bestaat uit 28 recreatiewoningen, waarvan de kavels reeds zijn uitgezet. Ook in de weekenden van 11, 12 en 13 en 18 en 19 juni bestaat de mogelijkheid om de bouwlocatie te betreden en het verkoopkantoor te bezoeken.

Uitzonderlijk project
Het nieuwe recreatiepark Ursemmer Hof kenmerkt zich door een ruime opzet en een landelijke en waterrijke ligging. De authentieke buitenhuizen zijn gelegen op royale kavels eigen grond (slechts elf woningen per hectare) en de tuinen grenzen veelal direct aan het water. Optioneel kan men een  visvlonder laten aanleggen, zodat men vanaf de eigen kavel kan vissen. Ook bij de naastgelegen Ursemmerplas zijn goede vismogelijkheden. Het overdekte zwembad op het park zorgt eveneens voor veel waterplezier. Voor vertier brengt men gemakkelijk een bezoekje aan de nabijgelegen steden Hoorn en Alkmaar.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.