Yvette Riemersma: Passie voor schoenen


Fotoshoot met Yvette Riemersma van AntoniabyYvette in Studio Baarn.

BAARN, AMSTERDAM, ROTTERDAM, BERGSCHENHOEK, 20110607 -- De bekende mensenfotograaf Etienne Oldeman maakt een serie over “vrouwen met een passie”. Binnen dit thema heeft hij al diverse vrouwen gefotografeerd. Passie voor Honda (automerk), passie voor paarden, passie voor het vak van....huisarts en gisteren passie voor schoenen. Binnenkort volgen meer passies, zoals passie voor het vak van diabetesverpleegkundige, kinderoncoloog en beeldend kunstenaar.

In de showroom van AntoniabyYvette in de studio Baarn vestiging heeft fotograaf Etienne Oldeman een bijzondere serie gemaakt over de passie voor schoenen van schoenenicoon Yvette Riemersma. Enerzijds om het agentschap van schoenen van Yvette Riemersma onder de aandacht te brengen, anderzijds om het thema van de serie “vrouwen met een passie” verder uit te werken. Doel is publicatie van de serie in (vrouwen)magazines.

De shoot van de charismatische Yvette Riemersma krijgt nog een vervolg op andere locaties om haar nieuwe producten verder te promoten.

Yvette is sinds 1997 actief in de fashionwereld en heeft een aantal jaren een schoenenwinkel in Amsterdam gehad. Deze heeft zij in januari verkocht en gaat nu als online winkel verder met de verkoop van custom made schoenen. Deze custom made schoenen worden speciaal voor de klant gemaakt. Hiervoor heeft zij een pas-collectie, zodat de maat van te voren bepaald kan worden en de klant zelf kan bepalen met welke hakhoogte of kleur de schoen geleverd wordt. Daarnaast heeft zij een assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is.

Yvette Riemersma heeft de exclusieve vertegnwoordiging voor het Nederlandse schoenenmerk FELIZ designed by Dorien de Herdt en andere Europese merken. Haar website is www.antoniabyyvette.nl

Fotograaf Mensenfotograaf Etienne Oldeman is als professioneel fotograaf sinds februari 2010 actief en kan zijn kennis en ervaring als organisatie-adviseur voor het midden- en kleinbedrijf daarbij goed gebruiken. Etienne is een echte mensenfotograaf. Bij zijn unieke fotografie staat de mens altijd centraal. Etienne Oldeman: ”Hoe mooi en bijzonder je product ook is, de ondernemer en de andere mensen binnen het bedrijf bepalen de sterkte en dus het succes van het bedrijf!”. Etienne Oldeman richt zich met name op de (schoenen)modebranche en op bedrijfsreportages. Zijn website is te vinden op www.mensenfotograaf.nl





Ingezonden persbericht