Visual Paradigm modelleersoftware verkrijgbaar in Nederland


RIJSWIJK, 20110607 -- Visual Paradigm International levert software die helpt bij het sneller ontwikkelen van moderne applicaties. De prijswinnende producten van Visual Paradigm zijn nu ook leverbaar in Nederland via Intermedio Information Technology uit Rijswijk.

De productlijn van Visual Paradigm bestaat onder andere uit Business Process Architect, Database Architect, UML Designer. De toepassingen werken goed samen met toepassingen als MS Visio en kennen een uitstekende functionaliteit om het werken in teams te ondersteunen. Producten van Visual Paradigm zijn reeds lang bekend en worden gebruikt binnen toonaangevende organisaties als NASA, Airbus, Nokia en Deutsche Bank AG.

Per 1 juni 2011 is Intermedio Information Technology uit Rijswijk de officiele verkoper van de Visual Paradigm producten. Intermedio heeft zich gespecialiseerd in Informatie Architectuur en voert de software van Visual Paradigm als aanvulling op de bestaande dienstverlening. Op deze manier wil Intermedio kosteneffectieve oplossingen realiseren voor en met opdrachtgevers.