BDO hoofdsponsor BDO Sonsbeek Open golftoernooi


ARNHEM, 20110607 -- De organisator Junior Kamer Arnhem is voor het jaarlijks terugkerende golfevenement Sonsbeek Open een hoofdsponsorschap aangegaan met BDO Accountants en Adviseurs. Hiermee ondersteunt BDO het initiatief om te golfen in het Sonsbeek park te Arnhem voor het goede doel , de Stichting KinderWensMobiel. Deze stichting is er voor acuut of chronisch zieke kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een dagje uit te gaan.

Voorzitter van BDO Sonsbeek Open 2011 Toncko Daae omschrijft het partnership met BDO als een geweldige steun en een bevestiging van de relevantie van het golftoernooi voor ondernemers in het KAN-gebied. "BDO is een bekend en sterk merk en Sonsbeek Open is inmiddels een bekend evenement voor ondernemers. Een combinatie waar beide partijen, maar zeker ook het goede doel, van zullen profiteren."
 
Op de welbekende Haringparty van BDO op dinsdag 7 juni, 17.00 uur aan de Meander 725 te Arnhem is het mogelijk om een flight te kopen voor BDO Sonsbeek Open 2011. Ook zal tijdens deze Haringparty het goede doel KinderWensMobiel acte de présence geven. De verwachting is dat er op deze Haringparty zich nog meer ondernemers voor dit geweldige evenement zullen inschrijven. Voor wie zich op 7 juni niet kan inschrijven, kan via de website www.hetsonsbeekopen.nl inschrijving geregeld worden.
 
 Hoewel de opbrengst uitsluitend aan het goede doel zal toekomen valt er wel degelijk iets te winnen voor de deelnemers. De hoofdprijs van BDO Sonsbeek Open 2011 is een culinaire luchtballonvaart. Maar ook de deelnemers die niet winnen, zullen een geweldige middag en avond hebben op het vernieuwde golfevenement
 





Ingezonden persbericht