Ingezonden persbericht


NIEUWE SERIE BESTEMMING ONBEKEND
Bestemming Onbekend, dinsdag 7 juni 21:35, Nederland 3

Na een succesvol eerste jaar is vanaf volgende week dinsdag Bestemming Onbekend vernieuwd terug. Er ligt weer een geweldige serie van 8 afleveringen voor ons. In de aflevering van deze week Ryan (21) en Jonathan (19). De Utrechtse businessboys werken hard aan hun toekomst en steken veel tijd in hun bedrijf. Ze willen het helemaal gaan maken dus studie, vriendinnen en familie komen op de tweede plaats. Klaas daagt ze uit om met hem op reis te gaan naar een onbekende bestemming. Dit lijkt de jongens wel wat. Lekker aan hun kleurtje werken en hopelijk nog wat netwerken. Maar of dat gaat lukken... Het is in ieder geval een bestemming die de jongens nooit zelf zouden uitkiezen. Ga voor meer informatie naar eo.nl/bestemmingonbekend.

Van een Brabants boerenfeest tot de Amsterdamse party scene en de Groningse binnenstad. In het nieuwe seizoen van Bestemming Onbekend duikt presentator Klaas van Kruistum de Nederlandse jongerenwereld in. Daar biedt hij ze de kans om uit hun comfort zone te stappen en een week op reis te gaan naar een onbekende bestemming. De enige garantie is dat het een reis wordt om nooit te vergeten.

Jonathan is erg ambitieus en heeft de dollartekens al in zijn ogen staan. Geld verdienen is erg belangrijk voor hem. Zijn doel is succesvol en rijk te worden. Voor Ryan is zijn afro heilig en hij steekt er veel tijd in. Zonder zijn kam gaat hij de deur niet uit. Zelfs zijn vriendin mag zijn haar niet aanraken. Dan staat Klaas opeens voor hun neus met twee koffers. Of de jongens mee op reis gaan naar een onbekende bestemming. Hij belooft ze een zware reis, maar ook een reis om nooit te vergeten.

De twee zakenmannetjes vertrekken voor een week naar Rusland. In het ijskoude Jekaterinaburg wacht ze een hele andere wereld dan die van strakke pakken en gladde praatjes. Als ze dat van te voren hadden geweten...

Bestemming Onbekend, elke dinsdag om 21:35 uur op Nederland 3.

Presentatie: Klaas van Kruistum en Manuel Venderbos


---

Noot voor redactie,