SNS Reaal Groep

SNS REAAL GENOMINEERD VOOR WINNING WORKPLACE AWARD 2011

maandag 23 mei 2011

SNS REAAL is genomineerd voor de Winning Workplace Award 2011! Deze prijs gaat naar de onderneming die op vooruitstrevende en innovatieve wijze invulling geeft aan nieuwe huisvestingstrends en hiermee inspeelt op de veranderende behoeften van medewerkers.

SNS REAAL, KPN, Orcale, TCN en Vodafone in de race

Initiatiefnemer van de award is Jones Lang Lasalle (gespecialiseerd in vastgoeddienstverlening en investment management services). Uit twintig inzendingen zijn in de eerste selectieronde vijf bedrijven genomineerd: SNS REAAL, KPN, Orcale, TCN en Vodafone. Meer informatie staat opwww.winningworkplace.nl.

Inschrijving met HNW als integraal concept

SNS REAAL dingt met haar hoofdkantoor aan de Croeselaan in Utrecht mee naar de Winning Workplace Award. Alles draait daarbij om de manier waarop SNS REAAL Het Nieuwe Werken inzet als integraal concept. De inschrijving is toegespitst op de aspecten: Gebouw en Werkplek, Locatie, Samenwerking en Cultuur en Mentaliteit. Dit zijn de aspecten waar de jury op beoordeelt.

Uitreiking tijdens Provada op 7 juni

Van 20 tot en met 29 mei kan het publiek stemmen op een van de vijf genomineerden. Het resultaat van deze stemming - in combinatie met het oordeel van de jury die bestaat uit een aantal professionals op het gebied van onder andere HNW, bepaalt de winnaar. De Award wordt uitgereikt tijdens Provada de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam op dinsdag 7 juni 2011.