Nieuw Sportconcept: Je Eigen Sportschool 2.0


Laren, 20110607 -- Waar vroeger het woord 'sportschool' synoniem stond voor keiharde muziek en opgepompte types, gaan sinds 1 april jl. alle echte sporters naar 'Je Eigen Sportschool' in Laren. Het fraai gestileerde interieur, gecombineerd met vriendelijke en deskundige coaches zorgen voor een ontspannen sfeer, waar je lekker geconcentreerd aan je eigen fysiek kan werken.

Je eigen doel bereiken? Bezoekers van 'JES!' wordt in een intakegesprek gevraagd met welk doel ze willen trainen. Wil je aan de volgende New York Marathon meedoen of gewoon wat overtollige kilo's kwijtraken? Wil je goed voorbereid op wintersport of de dagelijkse stress van je afschudden? Bij elk doel hoort een eigen trainingsprogramma dat voor elke sporter op maat wordt gemaakt.

Veilig en effectief trainen
Dit eigen trainingsprogramma is de leidraad voor alle trainingen en wordt regelmatig aangepast tijdens een maandelijkse personal training met een van onze instructeurs. Op deze manier train je altijd op de meest effectieve en veilige manier. Ook tijdens het vrij trainen is er altijd een instructeur beschikbaar die via zijn i-pad toegang heeft tot jouw trainingsschema en je direct advies kan geven.

Maak je eigen sportgroep
Eén van de leuke mogelijkheden bij JES is het inschrijven als groep. Je maakt een (leuk) groep(je) van vrienden of vriendinnen (tussen de 2 en 7 personen), bepaalt samen wat je zou willen doen en gaat ermee naar JES!. Je eigen coach maakt dan een plan en begeleidt je groep wekelijks, apart in één van de kleinere sportzalen.

Ook voor kinderen
In de meeste sportscholen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Bij JES! zijn kinderen ook welkom. Uiteraard onder deskundige begeleiding van een coach, die exact weet wat je kinderen wel en niet moet laten doen.

Open van 6 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds
Ochtendtypes willen graag sporten voor ze aan hun dag beginnen. Anderen komen liever 's avonds om de opgebouwde stress van zich af te trainen. JES! heeft de openingstijden daarop afgestemd, zodat iedereen kan sporten wanneer hij of zij dat wil.

Gratis parkeren op het marktplein.
De locatie aan de Jordaan 10b is tegenover de 'achterkant' van het marktplein, waar je gemakkelijk je auto kwijt kan. Dat is ook niet onbelangrijk.

Kijk op: http://www.jeeigensportschool.nl