Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 30 mei 2011

CCC lanceert programma voor conferentie van 7 juni

Connect or Die

De Creative Company Conference is het evenement waar eens per jaar professionals uit de creatieve industrie (reclame, design, digital, media) en het bedrijfsleven en overheid elkaar ontmoeten en spreken over creativiteit en innovatie in business. Het thema van de 4de CCC die op 7 juni in Haarlem wordt georganiseerd is Connect! .
In de ochtend gaat het over connected zijn in de creatieve industrie. Welke competenties heeft een creatief bureau nodig en wat outsource je in de markt van vandaag en morgen. Wat zijn voorbeelden van netwerken als organisatiemodel, hoe organiseer je co-creation in de creatieve industrie en hoe ontwikkel je van marketing manager tot conversation manager?

In de middag staat connectivity en innovatief ondernemerschap centraal, met lessen van Techcrunch uit Silicon Valley en de emerging markten, de nieuwe crowdsourcing businessmodellen uit Amerika van Crowdsortium.org en de kijk op creatief ondernemerschap van venture capital investeerder Van den Ende & Deitmers. En last but not least: de voortrekker van de Creatieve Industrie in Nederland Victor van der Chijs van OMA vertelt hoe hij zijn bureau internationaal heeft groot gemaakt en wat de modellen zijn waar creatieve bedrijven op kunnen groeien. Victor is de belangrijkste adviseur van de minister op het gebied van de Creatieve Industrie als een van de topgebieden in het nieuwe industriebeleid. Hij gaat op de CCC vertellen hoe de creatieve sector de innovatiekracht van de andere sectoren van de BV Nederland kan verbeteren.

Tijdens de long lunch serveert de CCC niet alleen heerlijk eten, maar ook een menu van 15 interactieve korte programma's op de CCC Experience: van 1:1 brain picking met de CCC sprekers, Visual Jamming, Scan Business Modelling, Creative Idea Protection tot Website Clinics de Social Scan en veel meer.

Kijk op www.creativecompanyconference.com voor het complete programma.



Ingezonden persbericht