Ingezonden persbericht


7 juni 2011

Vanavond 21:20 uur

Dood 20-jarige Sjors van Ooij Moord 32-jarige Jürgen Bahadoer Overval juwelier Verder in de uitzending:

Dood 20-jarige Sjors van Ooij

Een avondje stappen eindigt tragisch voor de pas 20-jarige Sjors van Ooij uit Berkel-Enschot. Hij komt in de vroege ochtend van woensdag 20 april om het leven. Hij wordt rond 06.10 uur in zijn woonplaats aangereden door de intercity van Den Bosch naar Tilburg, nabij de spoorwegovergang op de Rauwbrakenweg. Maar hoe hij op het spoor terechtgekomen is, blijft een raadsel.

Moord 32-jarige Jürgen Bahadoer

Vrijdagavond 22 april op de Ellemeethof in Rotterdam is de 32-jarige Jürgen Bahadoer met twee vrienden bezig het achterraam van een Alfa Romeo te maken. Ineens lopen twee vermoedelijk Antilliaanse mannen op de auto af. Jürgen zit op z'n knieën bij de auto en wordt van dichtbij met kogels doorzeefd. Zijn vrienden leggen hem in de Alfa en rijden naar het ziekenhuis. Maar het is te laat. Jürgen overlijdt en van de daders ontbreekt ieder spoor.

Overval juwelier

Zaterdag 19 februari, iets na 10.00 uur, overvalt een man juwelier Gouden Ster aan de Herenstraat in Rijswijk. De eigenaar is op dat moment alleen in de zaak. Nadat de overvaller hem verbaal en met een vuurwapen bedreigd heeft, bindt hij zijn slachtoffer met tie-wraps vast en slaat hem dan een paar keer met het vuurwapen hard in zijn gezicht. De overvaller gaat er vandoor met sieraden en wat geld. Vastgebonden en hevig bloedend blijft de juwelier achter.

Verder in de uitzending:

Onder meer: aanrandingen in Leiden en een gewelddadige beroving in Amersfoort (alles onder voorbehoud van actualiteit).