Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VNO-NCW Rotterdam haalt 400ste lid binnen

VNO-NCW Rotterdam, het netwerk van ondernemers in de regio Rijnmond, maakt een snelle groei door. De innovatieve drukkerij Printvisie heeft zich als 400ste lid bij dit netwerk aangesloten.

"Bij VNO-NCW Rotterdam ontmoet ik mensen die samen een langdurige relatie met elkaar aangaan en oplossingen bedenken voor een probleem. Kennis en innovatie moet je delen", aldus Leander Wünschmann, directeur van Printvisie.

Onderscheidend
Ondernemersorganisatie VNO-NCW West bestaat uit veertien kringen van ondernemers die actief zijn in veertien regio's in Noord- en Zuid-Holland. Het netwerk in de regio Rijnmond, VNO-NCW Rotterdam genaamd, breidt zich het snelste uit. Begin dit jaar telde de regio nog 375 leden. In vijf maanden tijd is een groei doorgemaakt van 4 procent. De kracht van de VNO-NCW Rotterdam is dat het naast de reguliere bijeenkomsten in de regio ook clusteractiviteiten voor specifieke doelgroepen organiseert. Bekende voorbeelden zijn Bouwpower, het HRM Expert Netwerk Platform, speciale bijeenkomsten voor directeuren-grootaandeelhouders, het Zorg Expert Netwerk en bijeenkomsten voor de Zakelijke dienstverlening. "Wij doen er alles onderscheidend te zijn op inhoud, met inspirerende sprekers en verrassende locaties", aldus Con Schoenmakers, voorzitter VNO-NCW Rotterdam.

Groene drukkerij
Ook het 400ste lid weet zich te onderscheiden. Printvisie positioneert zichzelf als één van de groenste drukkerijen van Nederland. Directeur-eigenaar Leander Wünschmann beperkt zich niet alleen tot de verkoop van papier met het milieuvriendelijke FSC-certificaat, hij heeft ook een Greenlabel ontwikkeld. Daarmee zet hij gerecycled papier op een hippe en frisse manier in de markt. De werknemers van Printvisie werken in shifts, waardoor Printvisie zijn klanten 24 uur per dag drukwerk kan leveren. Klanten van de drukkerij weten precies hoeveel uitstoot van CO2 ze voorkomen door Greenlabel-papier aan te schaffen. Printvisie is sinds 2009 eigendom van Leander Wünschmann.




Ingezonden persbericht